Αποκλειστικό Victoria Kyriakides: To Grecian chic show που έκανε το Λονδίνο να παραμιλάει...

Αποκλειστικό Victoria Kyriakides: To Grecian chic show που έκανε το Λονδίνο να παραμιλάει...

Βλέποντας τις φωτογραφίες θα καταλάβετε γιατί!

Χτες επιτέλους η πασαρέλα των διεθνών σχεδιαστών άνοιξε, και υποδέχτηκε και την Ελλάδα. Ο οίκος Victoria Kyriakides, επιλέχτηκε να λάβει μέρος στο μεγαλύτερο catwalk του Λονδίνου σε ό, τι αφορά το designer bridal wear.

H άφιξή μας εδώ, αρχικά αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από κάποιους, με επιφύλαξη - δεδομένης ίσως και της ελληνικής πραγματικότητας. Επιπλέον, ας σημειώσουμε πως αν εμείς στην Ελλάδα βιώνουμε την κατάσταση άσχημα 10 φορές, εδώ στο Λονδίνο θεωρούν ότι τα πράγματα είναι 100 φορές χειρότερα. Ο τύπος όμως και οι fashion editors άλλαξαν το τοπίο. Πριν ακόμη το catwalk και την αποκάλυψη ολόκληρου του concept, επισκεφθηκαν την αποστολή μας η Vogue, το Martha Stewart magazine της Νέας Υόρκης, το Brides London Magazine, το Wedding Magazine, το Perfect Wedding, το White Magazine του Μιλάνο, το Elle London, οι Conde Nast Publications και πολλοί άλλοι.

Δύο μέρες τώρα η συλλογή του 2013 κλείνει το ένα editorial πίσω από το άλλο για την επόμενη σεζόν και τις ανάλογες εκδόσεις. Ειλικρινά είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε μία αγορά η οποία βασίζεται στο κλασικό και το παραδοσιακό, έγινε η ανατροπή από την Ελλάδα. «Πρέπει μαζί να αλλάξουμε το τοπίο! Οι σχεδιαστές και οι fashion aware people. Είναι η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας. Η μόδα αλλάζει, εξελίσσεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί η σύγχρονη νύφη πρέπει να περιορίζεται στο ίδιο μοτίβο. Πρέπει να είναι όμορφη, αιθέρια, διαφορετική», λέει η Βικτώρια απαντώντας στις ερωτήσεις των fashion editors και των bloggers.

Η Victoria Kyriakides για το 2013, πρότεινε κομμάτια που μοιάζουν με γλυπτά πάνω στο σώμα, χάρη στην τεχνική του moulage που χρησιμοποιεί. Μετάξι σε σατέν, μουσελίνα και οργάντζα, χειροποίητες κεντημένες chantilly δαντέλες, vintage Swarovski και μακραμέ λεπτομέρειες σε δυναμικά και bohemian σχέδια που κολακεύουν τη γυναικεία φιγούρα σε κίνηση. Με το ελληνικό στοιχείο να λάμπει στην πιο ξεχωριστή εκδοχή του, το catwalk της Βικτώριας έκανε την αίθουσα να ξυπνήσει, τους δημοσιογράφους να ρωτούν ο ένας τον άλλον «Ποιος είναι ο σχεδιαστής;», τους φωτογράφους να ενθουσιάζονται με την κίνηση και το σχέδιο των ρούχων και γενικά οι λέξεις «Amazing» και «Μagnificent» δεν σταμάτησαν να ακούγονται.

Όλη η εικόνα τους είχε μαγέψει. Τα νυφικά, τα εντυπωσιακά headpieces που οραματίστηκε η σχεδιάστρια και φιλοτέχνησε η hatmaker Μαλένα Μαχλά. Τα ιδιαίτερα κοσμήματα που πλαισίωσαν το ανατρεπτικό concept της συλλογής και δημιούργησε αποκλειστικά η Naya Φερεντίνου- όλα ήταν υπέροχα. Πάρτε και μόνοι σας μία πρώτη γεύση ξεφυλλίζοντας το foto gallery επάνω!

*Ευχαριστούμε θερμά το δυναμικό της Aegean Airlines που μας βοήθησε με τη μεταφορά και όλα τα παιδιά που μας στήριξαν φροντίζοντας να μεταφερθούν τα πάντα στην ώρα τους και με ασφάλεια!

Δείτε εικόνες από το backstage του show εδώ.

Και μικρές στιγμές από το fitting και το κλίμα πριν την πασαρέλα εδώ...