Επισκεφτήκαμε το κατάστημα Very Gavello και δοκιμάσαμε πρώτοι τη νέα συλλογή «Santini»

Επισκεφτήκαμε το κατάστημα Very Gavello και δοκιμάσαμε πρώτοι τη νέα συλλογή «Santini»

Βρήκαμε και σας προτείνουμε πολύτιμες δημιουργίες για ξεχωριστές περιστάσεις.

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης, έχετε γενέθλια και μόλις πήρατε προαγωγή στη δουλειά. Εάν τίποτα από αυτά δε συμβαίνει μην απελπίζεστε και σκεφτείτε ευθύς αμέσως μία επέτειο, ή έστω μία αφορμή για να κάνετε δικά σας τα πιο όμορφα κοσμήματα του καλοκαιριού.

Εμείς επισκεφτήκαμε το κατάστημα Very Gavello στο Κολωνάκι και δε μπορέσαμε να αντισταθούμε. Κατακόκκινα κοράλλια, τυρκουάζ ψαράκια, μάτια για γούρι, κορόνες, καραβάκια και μία τεράστια ποικιλία από χρυσά κοσμήματα με ζωηρά χρώματα μας έκαναν να θέλουμε να τα δοκιμάσουμε ένα προς ένα. Μικρές χαριτωμένες νεκροκεφαλές για την κολλητή μας, ένας ιδιαίτερος σταυρός για τη μαμά, το τετράφυλλο τριφύλλι για να μας φέρνει πάντα τύχη και ένα υπέροχο ρολόι για το μπαμπά, όλα από το εν λόγω κατάστημα που τείνει να εξελιχθεί στο νέο μας στέκι.

Όχι μη βιάζεστε να διαλέξετε κάτι από όλα αυτά καθώς το καλύτερο σας το φυλάξαμε για το τέλος. Η νέα σειρά «Santini» απεικονίζει θρησκευτικές εικόνες της Παναγίας και του Αρχάγγελου Μιχαήλ, συνδυάζοντας το χρυσό με τη Θεία θεματολογία. Αποπνέοντας ρομαντισμό, αλλά χωρίς να ξεφεύγει από το rock glam ύφος των κοσμημάτων της, η εταιρία Very Gavello είχε «θεία έμπνευση» και υποσχέθηκε να μας προστατεύσει από την κακή ενέργεια αρκεί να φορέσουμε ένα από τα υπέροχα κοσμήματα της νέας συλλογής.

Τέλος, για όλους εσάς που θέλετε να δείξετε την ευαίσθητη πλευρά σας και παράλληλα να επενδύσετε σε ένα μοναδικό κόσμημα, υπάρχει κάτι ξεχωριστό. Η εταιρία Very Gavello στηρίζει ενεργά τη μη κυβερνητική οργάνωση PRAKSIS και δημιούργησε σε ασήμι 925° το συλλεκτικό μενταγιόν HELLAS που απεικονίζει την ελληνική σημαία, σύμβολο αλληλεγγύης, ελπίδας και αισιοδοξίας. Το κόσμημα διατίθεται στη συμβολική τιμή των €75 και το σύνολο των καθαρών εσόδων θα προσφερθούν για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων μέσω του Γενικού Ιατρείου της PRAKSIS.

Πόσους ακόμα λόγους θέλετε για να τρέξετε αμέσως στο πλησιέστερό σας κατάστημα Very Gavello ; Εμείς πάντως δεν κρατιόμαστε!

www.verygavello.com
info@verygavello.com

Καταστήματα Gavello

Σκουφά 5 210-7244600

Αθήνα

Παναγίτσας 3 210-6230350

Κηφισιά

Αγίας Σοφίας 5 2310-274574
Θεσσαλονίκη