Tι ενώνει την Florence Welch και τον Karl Lagerfeld;

Tι ενώνει την Florence Welch και τον Karl Lagerfeld;

Ένα λεύκωμα!

Μπορεί η αιθέρια και σχεδόν απόκοσμη φωνή της Florence Welch να είναι η αιτία που διακιολογημένα εκτοξεύθηκε η καριέρα της, όμως το ιδιαίτερο στυλ της και οι εκκεντρικές εμφανίσεις της την έχουν φέρει στην πρώτη γραμμή των fashion icons, παρά τα 25 της χρόνια.

Η Florence, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη σειρά των fashion shows, να φωτογραφίζεται σαν μούσα των σχεδιαστών σε editorials και να βλέπει κάθε της εμφάνιση στα πρωτοσέλιδα. Οι τελευταίεες εξελίξεις την θέλουν να κάνει κολλητή παρέα με τον Karl Lagerfeld, ο οποίος μάλιστα της ζήτησε να κλείσει με ένα τραγούδι της το φινάλε του show για την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Chanel.

H ίδια αναφέρει πως «έχω την αίσθηση του στυλ μιας έβηβης. Λειτουργώ με τον ίδιο ενθουσιασμό και βυθίζομαι στη ζωή και της εμπειρίες που φοβάμαι. Απλά πλέον είμαι πιο ώριμη και λιγότερο μεθυσμένη. Δεν κρύβομαι πίσω από την υποκριτική ειρωνία και μιλάω ανοιχτά για τη δουλειά μου. Δεν είμαι εθισμένη στην χημεία πια- φανταστείτε κάποτε έβαλα φωτιά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου επειδή ήμουν υπό την επήρεια... Η αλλαγή μου φαίνεται και στο στυλ μου».

Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στο Elle, όπου και φωτογραφήθηκε αποκάλυψε: «Είμασταν στο σπίτι του Karl και εκεί που καθόμασταν πιάσαμε μία συζήτηση για art deco ζωγράφους και μόδα. Ξαφνικά σηκώθηκε και άρχισε να σκίζει σελίδες από τη βιβλιοθήκη του και να φτιάχνει κολάζ με κόλλα. Εγώ ακολούθησα. Δεν σας κρύβω πως σκεφτήκαμε σοβαρά το ενδεχόμενο να εκδόσουμε ένα δικό μας λεύκωμα από κοινού!»

Και μόνο στην ιδέα ενθουσιαζόμαστε!

* Απολαύστε την Florence στην αιθέρια φωτογράφιση του Elle.