H Levi's στην καρδιά του Παρισιού

H Levi's στην καρδιά του Παρισιού

Στην Champs Elysees, η κληρονομιά και η τέχνη της ραπτικής δημιουργούν τον απόλυτο denim και fashion προορισμό!

Σε έναν από τους διασημότερους, φημισμένους και εμπορικούς δρόμους του κόσμου, έγιναν, στις 11 Μαΐου, τα εγκαίνια του νέου flagship store της Levi's. Το Παρίσι, η πόλη που είναι γνωστή ως «Πρωτεύουσα της Μόδας», αλλά και ως επίκεντρο του πολιτισμού, είναι το ιδανικότερο μέρος για αυτούς που θέλουν να δουν, με καινούργιο τρόπο, τα fashion items του brand Levi's.

Το κατάστημα, εμβαδού 650 τ.μ., στους τρεις ορόφους του αναβιώνει την μοναδική κληρονομιά του brand, μέσα από το χαρακτηριστικό, vintage και βιομηχανικό στυλ του. Πρόκειται για τον απόλυτο shopping προορισμό για τους λάτρεις της μόδας και του denim. Το κατάστημα, με τα μόνα αυθεντικά και πρωτοπόρα jeans, αποτίνει φόρο τιμής στην πλούσια κληρονομιά που έχει αφήσει το αγαπημένο όλων, Levi's® brand.

levis2


Το νέο flagship store της Levi's, εκτός από μία εντυπωσιακή γκάμα των τελευταίων fashion trends φιλοξενεί και ιδιαίτερα επιλεγμένα, must- have denim κομμάτια όπως την γυναικεία σειρά Levi's® Curve ID, τα Levi's® Water Less jeans αλλά και τα διαχρονικά Levi's® 501® jeans & trucker jackets. Επίσης, φιλοξενεί την πρόσφατη σειρά υποδημάτων Levi's® Made & Crafted™, αλλά και εντυπωσιακά vintage κομμάτια.

Θέλοντας να σηματοδοτήσει το opening του νέου, παριζιάνικου καταστήματος, η Levi's γιορτάζει τους πολιτιστικούς δεσμούς Γαλλίας και Η.Π.Α., αλλά και την σημαντική κληρονομιά των δύο αυτών χωρών στη μουσική, τον κινηματογράφο, την τέχνη και τη μόδα. Γι' αυτό, το νέο κατάστημα είναι αφιερωμένο σε μία σειρά συνεργασιών Γάλλων και Αμερικανών πρωτοπόρων. Για τους επόμενους δύο μήνες, δύο «θρύλοι» της μουσικής και δύο street artists από τη Γαλλία και τις Η.Π.Α θα συνεργαστούν με το Levi's® brand, με πολύ δημιουργικό και μοναδικό τρόπο. Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα μοιραστούν την αγάπη τους για τις δύο χώρες, την κουλτούρα και το δημιουργικό πνεύμα τους, μέσα από την μουσική, τις ειδικές κατασκευές- έργα σύγχρονης τέχνης, τις limited edition σειρές ρούχων αλλά και μία σειρά events που θα λάβουν χώρα σε διαδραστικά workshops στο κατάστημα.