Carine Roitfeld: επιμελήθηκε το μεγάλο fashion show των Καννών

Carine Roitfeld: επιμελήθηκε το μεγάλο fashion show των Καννών

Η πρώην σιδηρά κυρία της Vogue και πάλι στο επίκεντρο.

Και τις προηγούμενες ημέρες όλα τα βλέμματα ήταν στις Κάννες, όπου το φεστιβάλ Κινηματογράφου έμοιαζε για λίγο με το MET Ball, με πλήθος celebrities, μοντέλων και ηθοποιών να φορούν high-end designer δημιουργίες και να κερδίζουν τα φλας των φωτογράφων.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του Φεστιβάλ Κινηματογράφου έλαβε χώρα και το amfAR's Cinema Against AIDS event, ένα λαμπερό gala που περιελάμβανε για πρώτη φορά και ένα fashion show επιμελημένο από την πρώην σιδηρά κυρία της Vogue Carine Roitfeld. Η Carine, που πρόσφατα έγινε και γιαγιά, συνταίριαξε δημιουργίες των Alexander Wang, Balenciaga, Roberto Cavalli, Chanel, Christian Dior, Christopher Kane, Emilio Pucci, Giorgio Armani, Givenchy, Louis Vuitton και Versace μεταξύ άλλων σε ένα All-Black fashion show με το απαραίτητο sex appeal.

Ανάμεσα στα top models που περπάτησαν στην πασαρέλα παρουσιάζοντας τα ρούχα μιας τέλειας μαύρης γκαρνταρόμπας που αργότερα δημοπρατήθηκαν ήταν και οι Ana Beatriz Barros, Lily Donaldson, Karolina Kurkova και Lindsey Wixson.