Δείτε την eyewear συλογή Chanel Boutique με την Linda Evangelista

Δείτε την eyewear συλογή Chanel Boutique με την Linda Evangelista

Και διαλέξτε διαχρονικά γυαλιά με μοντέρνο στυλ

Ο ήλιος καίει (ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε), το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα – Αγίου Πνεύματος βλέπετε- και καιρός είναι αν δεν το έχουμε κάνει ήδη να ρίξουμε μία ματιά και στα trends του eyewear.

Τα σωστά γυαλιά ηλίου μπορούν να απογειώσουν το στυλ σας και να σας κάνουν να δείχνετε υπέροχη. Η νέα σειρά Chanel Boutique το εγγυάται. Καλά τα extreme trends που αλλάζουν δραματικά από σεζόν σε σεζόν, όμως το κλασικό στυλ παραμένει διαχρονικό δίνοντας αξία στα χρήματά σας και την απαραίτητη προστασία στα μάτια σας. Το θέμα στυλ δεν το σχολιάζουμε καν μιας και η υπογραφή Chanel είναι συνώνυμη της καλαισθησίας. Αναδείξτε τη diva που κρύβετε μέσα σας, όπως το supermodel Linda Evanghelista ποζάρει με θηλυκότητα και αυστηρό στυλ για τη νέα καμπάνια του οίκου. Η ποικιλία είναι κάτι που όλοι επιζητούμε και ο διάσημος πολυτελής οίκος ξέρει να μας την παρέχει. Mε high-end γυαλιά ηλίου που χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και στυλ, συνδυάζουν το υλικό του σκελετού από acetate που τα κάνει σχεδόν άθραυστα με τα κρύσταλλα από Swarovski.

Τολμήστε ένα cat-eye σχέδιο ή ολοστρόγγυλα γυαλιά, ακόμη και τετράγωνα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας ή το προσωπικό σας γούστο. Ο οίκος ζωντανεύει τα σχέδιά του με έντονα χρώματα όπως μπλ, τυρκουάζ, ροζ, μαύρο, διάφανο, κόκκινο, κίτρινο και nude. H μόδα και το στυλ στα καλύτερά τους, ιδίως όταν η Chanel αποφασίζει να προτείνει κάτι πιο ροκ βάζοντας studs και μικρά spikes σε κλασικά γυαλιά. Απολαύστε τα με ένα ξεφύλλισμα στην photo gallery.