Όχι άλλο ροζ και κόκκινο στα ρούχα σας για την γιορτή των ερωτευμένων

Όχι άλλο ροζ και κόκκινο στα ρούχα σας για την γιορτή των ερωτευμένων

Χαρούμενη, με αυτοπεποίθηση, chic και σέξι είναι τα τέσσερα στοιχεία που πρέπει να σας χαρακτηρίζουν σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αν σκεφτόσασταν να φορέσετε κάτι σε κόκκινο ή ροζ σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, καλύτερα ξανασκεφτείτε το, εκτός αν θέλετε να αποτελέσετε άλλο ένα από τα cliché της ημέρας. Από το να μπείτε στη διαδικασία του τι θα έπρεπε να βάλω σήμερα καλύτερα δείξτε το προσωπικό σας στυλ. Ο σκοπός είναι ένας: να βγείτε sexy, chic, χαρούμενες και με αυτοπεποίθηση.

Σήμερα λοιπόν, πρώτα απ' όλα απορρίψτε το πασχαλιάτικο κόκκινο look. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο αξεσουάρ με έντονο κόκκινο χρώμα, όπως πχ. κόκκινα ψηλοτάκουνα . Γενικά δώστε πολύ έμφαση στα παπούτσια και στα αξεσουάρ. Έτσι, λοιπόν, αν το βράδυ βγείτε είτε σε καθωσπρέπει δείπνο είτε σε ένα απλό rendez-vous, μια ιδιαίτερη clutch τσάντα είναι προτιμότερη από τo ροζ πουγκί που είχατε κατά νου.

Αν πάτε για φαγητό φορέστε άφοβα ψηλοτάκουνα, αφού θα είστε καθισμένες και δε θα κουράζεστε, ενώ δώστε ιδιαίτερη έμφαση στο πάνω μέρος της ένδυσης (αυτό θα βλέπει περισσότερο ο καλός σας). Το προτιμότερο είναι ένα μικρό φόρεμα (το ξέρω ακούγομαι cliché, αλλά είναι ένα ρούχο που σίγουρα έχετε), ή ένα ζέρσεϊ φόρεμα με τονισμένη μέση για πιο ρομαντική αμφίεση.

Αν πάλι βγείτε σε άλλο ένα καθημερινό rendez-vous, ένα μαύρο στενό jeans, με ψηλά παπούτσια, ένα σκισμένο t-shirt και ένα baseball jacket είναι η καλύτερη επιλογή.

Γενικά, όμως να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε ιδιαίτερους συνδυασμούς ή να προσπαθήσετε να αντιγράψετε κάποια σελίδα περιοδικού. Φορέστε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε άνετα και σέξι –σε λογικά πάντα πλαίσια. Μη βγείτε έξω τσίτσιδες με τα εσώρουχα με το πρόσχημα της άνεσης-.