Ιδού οι πρώτες φωτό από τη συνεργασία Louis Vuitton και Yayoi Kusama

Ιδού οι πρώτες φωτό από τη συνεργασία Louis Vuitton και Yayoi Kusama

Εντυπωσιακές και γεμάτες χρώμα!

Ο Marc Jacobs όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγο καιρό συνεχίζει τις επιτυχημένες συνεργασίες με ανατρεπτικούς καλλιτέχνες, συνεχίζοντας τη λίστα με την Γιαπωνέζα Yayoi Kusama, γνωστή για τα χαρούμενα και όλο ζωντάνια μοτίβα της.

Στις 10 Ιουλίου, 2 μέρες πριν τα εγκαίνια της έκθεσης της Kusama στο μουσείο Whitney της Νέας Υόρκης, ο οίκος Louis Vuitton θα λανσάρει ταυτόχρονα μία συλλογή με την υπογραφή της στα 461 καταστήματα του πολυτελούς label παγκοσμίως. Οι χαρακτηριστικές βούλες της Kusama θα εμφανιστούν παντού- σε παλτό, φορέματα, τσάντες, παπούτσια, πιτζάμες, κοσμήματα. Άλλη μία συλλογή που θα συνδυάζει το μονόγραμμα του οίκου με τα μοτίβα της καλλιτέχνιδος, που φέρουν τίτλο "nerves" θα χτυπήσει τα καταστήματα τον Οκτώβριο. Ο Jacobs γνωρίστηκε με την Kusama στο Tokyo το 2006. Η συνεργασία τους ξεκίνησε με τη χορηγία του οίκου στην προηγούμενη έκθεσή της στο μουσείο μοντέρνας τέχνης Tate του Λονδίνου.

«Η ενέργειά της είναι αστείρευτη. Υπάρχουν πολλοί που δεν πάνε σε μουσεία ή γκαλερί ή απλά δεν έχουν έρθει σε επαφή με τη δουλειά της. Ο οίκος γίνεται μία νέα δίοδος για το κοινό, προκειμένου να την γνωρίσει μέσα από τα μάτια του Louis Vuitton».

Η επιρροή της είναι ήδη εμφανής στη δουλειά του Jacobs- ήδη το νέο του άρωμα ονομάζεται Dot (βούλα/κουκκίδα).

Πάρτε μία γεύση μέσα από το photo gallery!