Η Li-LA-LO έχει γενέθλια και τα γιορτάζει μαζί μας!!!

Γωγώ Φούντα
Η Li-LA-LO έχει γενέθλια και τα γιορτάζει μαζί μας!!!

Η αγαπημένη μας φίρμα κοσμημάτων κλείνει τα 11 και μοιράζει πλούσια δώρα!

Η Li-LA-LO κατέχοντας μία από τις κορυφαίες θέσεις στο χώρο των κοσμημάτων, κλείνει φέτος 11 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου καταστήματός της στη Γλυφάδα το 2001. Έκτοτε επεκτείνεται συνεχώς έχοντας ιδρύσει άλλα 13 κοσμηματοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο και έπεται λαμπρή συνέχεια...

Και πώς να μην έχει διαγράψει τόσο επιτυχημένη πορεία μιας και τα κοσμήματα Li-LA-LO έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τα πρωτότυπα σχέδια, την εξαιρετική ποιότητα και το άψογο φινίρισμα. Εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από Έλληνες δημιουργούς και με εξαιρετικές πρώτες ύλες (χρυσός 18 καρατίων, ασήμι 925°, σμάλτος, πολύτιμοι λίθοι), τα κοσμήματα Li-LA-LO έχουν γίνει συνώνυμα με την πολυτέλεια.

Ειδικά φέτος, η Li-LA-LO έχοντας συμπληρώσει 11 επιτυχημένα χρόνια, αποφάσισε να τα γιορτάσει με ιδιαίτερη λάμψη, χαρίζοντας εκείνη ένα δώρο σε μία τυχερή νικήτρια - ένα πανέμορφο μονόπετρο δαχτυλίδι αξίας 1.700€! Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή «Μίλα» της Πέμπτης στο STAR CHANNEL.

Και οι εκπλήξεις για τα γενέθλια της Li-LA-LO δεν σταματάνε εκεί… Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 9/6 στις 23:59, για αγορές από το online shop www.lilalo.gr έχετε έκπτωση 11%!

Γι' αυτό μην χάσετε καθόλου χρόνο – παρακολουθήστε την εκπομπή, μπείτε στο online shop και γιορτάστε μαζί με τη Li-LA-LO, κάνοντας ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας. Άλλωστε «κάθε γυναίκα με στυλ έχει το δικό της αγαπημένο κόσμημα Li-LA-LO»!