Marc Jacobs: Δεν υπήρξα ποτέ χοντρός πρεζάκιας, εντάξει;

Marc Jacobs: Δεν υπήρξα ποτέ χοντρός πρεζάκιας, εντάξει;

Υπήρξα πρεζάκιας αλλά αδύνατος!

Όπως φαίνεται όλοι οι αναγνωρισμένοι σχεδιαστές αρχίζουν να ξεδιπλώνουν τις... χάρες τους και να αποκαλύπτονται αφού κατοχυρωθούν. Το έχουμε δει να συμβαίνει με τον Roberto Cavalli, τον Karl Lagerfeld και πλέον με τον Marc Jacobs.

Κρίση ειλικρίνειας είχε ο σχεδιαστής κατά την συνέντευξή του σε βίντεο που παραχώρησε στο γερμανικό Interview. Μίλησε για τα εμπορικά του σχέδια, τη Victoria Beckham και τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

«Καπνίζω πολύ. Βασικά το κάπνισμα και ο ύπνος είναι το πιο ωραία πράγματα στη ζωή».

«Aποφάσισα να αντιμετωπίσουμε τη Victoria Beckham σαν προιόν. Στο κάτω κάτω αυτή το έκανε πρώτη. Εκείνη επινόησε τον εαυτό της!», λέει ο σχεδιαστής και συνεχίζει παραδεχόμενος «Είναι η αλήθεια πως τα πιο εμπορικά μου σχέδια δεν μου αρέσουν και πολύ... δεν ήταν και κανένα κατόρθωμα. Ήξερα ότι θα πουλήσουν. Πρόσφατα κοίταζα ένα συγκεκριμένο πουλόβερ το οποίο ξεπουλάει και δεν μου άρεσε καθόλου! Λέω συνέχεια πως δεν θέλω να κάνω πράγματα σαν αυτό αλλά καμιά φορά οι συνθήκες σου αποδεικνύουν πως απλά πρέπει να κλείσεις το ένα μάτι και να το κάνεις».

Η πιο πιπεράτη του δήλωση βέβαια έχει να κάνει με τον παλαιότερο εθισμό του στην ηρωίνη για τον οποίο αναφέρει:

«Είναι ό, τι πιο χαζό έχω ακούσει, αλήθεια! Δεν ήμουν ποτέ χοντρός πρεζάκιας! Ήμουν πρεζάκιας εθισμένος στην ηρωίνη αλλά ήμουν αδύνατος! Χοντρός έγινα όταν έκοψα τα ναρκωτικά. Δεν ξέρω κανέναν πρεζάκια που να είναι χοντρός ενώ κάνει χρήση! Τελοσπάντων, το ξεπέρασα αυτό...».

Ακολουθεί το βίντεο της συνέντευξης στο κάτω μέρος της οθόνης