Η Pirelli απαρνείται το γυμνό στο νέο ημερολόγιο 2013!

Η Pirelli απαρνείται το γυμνό στο νέο ημερολόγιο 2013!

Ο θρυλικός Steve McCurry είναι ο νέος φωτογράφος

H Pirelli αποκάλυψε με ποιον φωτογράφο θα συνεργαστεί για το ημερολόγιο του 2013. Όχι δεν πρόκειται για κάποιον γνωστό φωτογράφο μόδας αλλά για έναν πασίγνωστο πολεμικό ανταποκριτή και ντοκιμαντερίστα, τον θρύλο Steve McCurry.

Πώς και αυτή η επιλογή; Ο McCurry είπε πως θέλει να φωτογραφίσει γυναίκες που είναι sexy χωρίς να είναι γυμνές. Διπλή αλλαγή σκηνικού για την Pirelli, λοιπόν. Ποιες θα είναι όμως οι 12 τυχερές που θα φωτογραφηθούν από τον θρύλο του National Geographic; Το όνομα της Karlie Kloss φημολογείται πως είναι το πρώτο στη λίστα του διάσημο φωτορεπόρτερ.
Μπορεί ο συγκεκριμένος φωτογράφος να μην έχει ασχοληθεί ποτέ με μόδα, αλλά σίγουρα το όνομά του ανάμεσα σε αυτά τον κορυφαίων Mario Sorrenti, Terry Richardson, Karl Lagerfeld και Richard Avedon είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για την Pirelli.

Aρκεί κανείς να ρίξει μία ματιά στις απίστευτες στιγμές που έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός του φακός, στα χρώματα, τα πρόσωπα, τα φλουταρίσματα και το συναίσθημα... για να καταλάβει πως πρόκειται για έναν πραγματικό καλλιτέχνη που αναμφισβήτητα θα κάνει τη διαφορά. Ο Steve McCurry έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο- εκτός από τα χρονικά του πολέμου που έχει καταγράψει ανά τη γη, λατρεύει να αποτυπώνει τα χαρακτηριστικά κάθε πολιτισμού. Πολύ ενδιαφέρον νέο και μπράβο στην Pirelli που τολμά να αλλάξει πορεία και να απαρνηθεί το γυμνό!