Charlotte Olympia: Τα πιο funky νυφικά παπούτσια!

Charlotte Olympia: Τα πιο funky νυφικά παπούτσια!

Που αποπνέουν στυλ και έρωτα

Kiss Me Dolores, Love Dolly, Love Me, Minerva, Paloma, Polly και Serena, είναι τα ονόματα των νέων νυφικώ μοντέλων που παρουσίασε η πιο hot σχεδιάστρια παπουτσιών Charlotte Olympia, για την τελευταία συλλογή της Runaway Bride 2012. Τέλος, λοιπόν τα συμβατικά σχέδια και ζήτω οι νύγες που θέλουν να μείνουν αξέχαστες κάνοντας την απόλυτη statement είσοδο.

Ιδανικά για τη μεγάλη μέρα, θα κάνουν τη μέλλουσα νύφη να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και φυσικά θα αποτελέσουν διαχρονική επένδυση για πολλές ακόμη εμφανίσεις. Πανύψηλα και υπέρ-άνετα, τα υπέροχα funky σχέδια της Charlotte Olympia αξίζουν μία θέση στο bridal wish list σας.

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι μοναδική και να δείχνει εκθαμβωτική την ημέρα του γάμου της. Αν είστε ήδη σο ψάξιμο για το ιδανικό νυφικό παπούτσι, βάλτε στο μυαλό σας και μία άλλη εναλλακτική εκδοχή, πιο τολμηρή και ελαφρώς έξω από τα καθιερωμένα- τόσο μα τόσο στιλάτη όμως! Τα νέα Charlotte Olympia 'Runaway Bride' περιλαμβάνουμε μερικά από τα πιο oh-so-chic, εντυπωσιακά retro, διαχρονικά αλλά μπντέρνα και συνάμα cool σχέδια που έχουμε δει τελευταία. Ρομαντικές καρδιές και κόκκινα χείλη, ντελικάτες δαντέλες, υπέροχη φιόγκοι και animal prints δίνουν ένα υπέροχο και τολμηρό twist στα πόδια της μέλλουσας νύφης.

Δείτε και μόνες σας!