EthnoCentric: το πρωτοποριακό fashion show των σπουδαστών της PanSik

EthnoCentric: το πρωτοποριακό fashion show των σπουδαστών της PanSik

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 20.30 στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης»

Ο Όμιλος Σπουδών Μόδας PanSik παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό Fashion Show με γενικό τίτλο EthnoCentric.

Με 35 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μόδας και των media, με συνέπεια στην ιστορία του και στην ποιότητα των παρεχόμενων σπουδών ο Όμιλος PanSik ανοίγει τις πόρτες του στο ευρύ κοινό με ένα Fashion Show γεμάτο από τις δημιουργίες των σπουδαστών του. Έμπνευση τους το απόλυτο trend το φετινού καλοκαιριού! Υφάσματα, άνθρωποι και η φύση γύρω από ethnic πολιτισμούς.Ένα Show από τον Όμιλο PanSik αφιερωμένο στους σπουδαστές καθώς μέλημα του είναι το πριν, το μετά και το τώρα.

Έτσι η σχολή τους δίνει στους νεαρούς designers την πρώτη ευκαιρία επαγγελματικής παρουσίασης της δουλειάς τους πριν βγουν στην αγορά εργασίας, τονώνει την ευγενή άμυλα και την διακρίνει.

Tι θα δούμε από τους 35 ταλαντούχους σχεδιαστές; 80's εμπνευσμένες δημιουργίες και ενδυματολογικές προτάσεις που θα διασχίσουν την πασαρέλα υπό τους ήχους που θα επιλέξει για το Fashion Show o Ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96,6 ενώ παράλληλα το κοινό μπορεί να περιηγηθεί στην έκθεση που έχουν επιμεληθεί οι σπουδαστές του Τμήματος Fashion Styling. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. (Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο press@pansik.gr)

Info: Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης»: Πειραιώς 206, Ταύρος με δωρεάν στάθμευση Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας.