Συνδυάστε το στυλ με την άνεση με τη νέα σειρά TUAM από την καλοκαιρινή collection Scholl

Συνδυάστε το στυλ με την άνεση με τη νέα σειρά TUAM από την καλοκαιρινή collection Scholl

H νέα πρόταση της Scholl για trendy και άνετες εμφανίσεις

H νέα πρόταση της Scholl για trendy αλλά παράλληλα άνετες εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι ονομάζεται TUAM και είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία σε 3 διαφορετικά χρώματα (ροζ, μπλε, γκρι) για να επιλέξετε αυτό/ά που ταιριάζουν περισσότερο στις δικές σας στυλιστικές προτιμήσεις.

Τα πέδιλα TUAM της Scholl, συνδυάζοντας μοναδικά το στυλ με την άνεση, είναι ειδικά σχεδιασμένα για άνετο και εύκολο βάδισμα.

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό, το ιδανικό ύψος πέλματος στη πτέρνα, το 6 cm τακούνι τύπου πλατφόρμα, την ανατομική στήριξη της καμάρας του ποδιού σε συνδυασμό με το ανατομικό, πολύ εύκαμπτο από φελλό και καουτσούκ πέλμα, βασισμένο στη τεχνολογία Bioprint της Scholl, σταθεροποιεί την πτέρνα επιτυγχάνοντας σωστή στάση ενώ παράλληλα εξασφαλίζει τη σωστή κατανομή του βάρους του σώματος.

Στηρίζοντας τη φυσική κίνηση του ποδιού, εμποδίζει την εμφάνιση πόνου με αποτέλεσμα το περπάτημα να γίνεται μία ευχάριστη εμπειρία.

Χαρείτε το φετινό καλοκαίρι με την ποιότητα και το στυλ που σας παρέχουν τα Scholl.

Αποκτήστε τώρα τα σανδάλια Scholl της καλοκαιρινής collection σε προνομιακές τιμές από τα φαρμακεία, αποκτώντας προνομιακό εκπτωτικό κουπόνι 15€ που εξασφάλισε για εσάς το queen.gr.

Για να αποκτήσετε το εκπτωτικό κουπόνι κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Δείτε όλα τα μοντέλα της καλοκαιρινής collection Scholl www.costaspapaellinas.gr/scholl