Οι πριγκίπισσες των γραφικών του οίκου Prada

Οι πριγκίπισσες των γραφικών του οίκου Prada

Κυκλοφόρησε η φουτουριστική χειμωνιάτικη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Prada.

Ένας εικονικός λαβύρινθος που κινείται ανάμεσα στο ρεαλιστικό και το φανταστικό είναι το σκηνικό της νέας φθινοπωρινής καμπάνιας του οίκου Prada που φωτογράφισε ο Steven Meisel στη Υόρκη.

Οι πρωταγωνίστριες Iselin Steiro, Elza Luijendijk, Vanessa Axente, Magdalena Frackowiak, Anne Vyalitsyna και Madison Headrick είναι τοποθετημένες σε πολύ προσεκτικές πόζες μέσα σε ένα φουτουριστικό περιτύλιγμα με τη γωνία του χεριού, τη θέση των ποδιών και του κεφαλιού να παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην καμπάνια αυτή που έχει να κάνει με τη γεωμετρία, τη δομή και την προοπτική. Όλα είναι προσεκτικά επιλεγμένα: τα χρώματα, οι γωνίες, οι θέσεις, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η επιθυμητή αρχιτεκτονική, ενώ ρούχα και αξεσουάρ αντικατοπτρίζουν την αίσθηση του παιχνιδιού με τα διακοσμητικά από plexi και παγιέτες να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν με κεντήματα.

Έτοιμες για μάχη, λοιπόν, οι εικονικές πριγκίπισσες του maison Prada μοιάζουν με πρωταγωνίστριες σε βιντεοπαιχνίδι, σαν fashion avatars ντυμένες με τα τολμηρά Prada prints της επόμενης σεζόν.