Vintage: Surf, Sea, Sun Fun sto E.L.L.A.D.A. (τα σπάει!)

Vintage: Surf, Sea, Sun  Fun sto E.L.L.A.D.A. (τα σπάει!)

Η νέα καμπάνια του Holy Mustache

Ο Ηοly Mustache είναι o βασιλιάς του Vintage στην Ελλάδα και κρατά αυτόν τον τίτλο καλά εδώ και σχεδόν 3 χρόνια. Κατεβαίνοντας αρχικά στο Meet Market, ξεκίνησε να πουλά την συλλογή του από vintage ρούχα και αξεσουάρ, αποκτώντας ευρύ κοινό που συνεχώς αυξάνεται. Έτσι κι εκείνος δεν μένει στάσιμος, όπως δεν έμενε ποτέ άλλωστε και ταξιδεύει ανανεώνοντας συνεχώς τη συλλογή του. Πολλά από τα υπέροχα κομμάτια είναι ελληνικά και μιά ματιά στις φωτογραφίες μέσα στο κείμενο θα μας αποδείξει πως ανέκαθεν υπήρχε μόδα με άποψη sto E.L.L.A.D.A.

mikesixty-WEB-17

Designer brands, χειροποίητα κομμάτια, ελληνικά labels και ό, τι μπορεί να φανταστεί κανείς, ξεδιπλώνονται μπροστά μας στον πολυχώρο του, το το Holy Room όπου γίνονται διάφορες εκθέσεις, παρουσιάσεις συλλογών και διαντιδραστικά events. Στο Facebook μπορεί όποια ενδιαφέρεται να γίνει μέλος να ενημερώνεται και να λαμβάνει προσκλήσεις. Το όνομα του Group είναι Holy Mustache Vintage Culture.

IMG_3705

Aυτή τη φορά, ο πρέσβης της επανάχρησης αγαθών και της fashion ανακύκλωσης, αποφάσισε να προμοτάρει την καλοκαιρινή του συλλογή, με έναν διαφορετικό τρόπο- φέρνοντας μπροστά την Ελλάδα. Για τον Holy, που έχει πάψει να πιστεύει στο νόημα της συνεχής απόκτησης νέων αγαθών, αλλά εχει στραφεί στο μινιμαλισμό μέσα από το δικό του vintage κίνημα, πιστεύει πως όλη αυτή η μιζέρια που επικρατεί μπορεί να ανατραπεί μέσα από το στυλ και τη μόδα- και φυσικά ένα πιο χαλαρό, fun attitude!

11_copy_copy

Σε χαρακτηριστικές γειτονιές της παλιάς Αθήνας, εκείνος και το ανατρεπτικό παρεάκι του φωτογραφίζονται με καλοκαιρινά κομμάτια από παλαιότερες εποχές, με σημερινό ύφος και twist! Πάντα με τη γνωστή eco-friendly και οικονομική φιλοσοφία του, προσπαθεί να μας πει πως υπάρχει ελπίδα και η ομορφιά κρύβεται σε λίγα πράγματα, στο συναίσθημα, την συντροφικότητα και την εκτίμηση. Όπως οι designers επανεκτιμούν τις τάσεις του '40, '50, '60, '70, '80 κ.ο.κ., έτσι και μεις πρέπει να αναθεωρήσουμε τα παλιά αντικείμενα που κρύβονται στις ντουλάπες μας, τις ντουλάπες άλλων και στα ράφια των vintage-collectors σε τιμές σοκ! Κομμάτια με ιστορία, αξία, πρωτοποριακά, που μπορεί να μην έχει κανένας άλλος!

Mike60-6424

Με πολύχρωμη και χαρούμενη διάθεση, η νέα καμπάνια κυκλοφορεί και προσπαθεί να μας θυμίσει πως μπορούμε να περνάμε καλά παντού! Eξερευνήστε τη photo gallery επάνω για να δείτε τη νέα καμπάνια!

*SOS Tip: Εδώ να σημειώσουμε πως από την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 16:00 ξεκινά bazaar στο νέο Holy Room σε συνδυασμό με ένα πρωτότυπο wine party που θα ακολουθήσει από τις 21:00 έως τις 01:00 το πρωί. Το bazaar θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 12 το βράδυ! Παλλάδος 21, Ψυρρή.

Info/Credits:

Styling/ρούχα : Holy Mustache
Φωτογραφία : Nikolas Tsakris
Μοντέλα : Vag, Olga, Ann, Elizabeth, Christina, Chara, Vasiliki, Holy
Sk8 boards : Oldschool Surf & Sk8 Shop