Το μεγάλο λάθος των Grammys: Μεταλλικές αποχρώσεις

Το μεγάλο λάθος των Grammys: Μεταλλικές αποχρώσεις

Φτάνει πια με τα ρούχα ντισκομπάλες στο κόκκινο χαλί.

Τα μεταλλικά ρούχα είναι τάση αυτή τη χρονιά, αλλά νομίζω ότι πια είναι βαρετά. Φτάνει πια με τα απαστράπτοντα ρούχα, που οι σταρ τα συνδυάζουν συνήθως και με αξεσουάρ που λαμπυρίζουν ακόμη περισσότερο.

Στα φετινά Grammys το κόκκινο χαλί άστραψε και βρόντηξε, όχι από τα φλας των φωτορεπόρτερ, αλλά από τα ρούχα που διάλεξαν να φορέσουν τα celebrities.

H Jennifer Lopez, πρωτοστάτης του κιτς, θέλοντας να μας δείξει και τα πόδια της (βλέπετε, φέτος έγινε και κορίτσι της Venus) φόρεσε ένα disco ball τσίτι του Emilio Pucci, με κόντρα ασημένια Louboutin, ασημένια clutch τσάντα και Cartier κοσμήματα αξίας 340.000 δολαρίων. Ναι, είναι αλήθεια, ο πολυέλαιος της μητρόπολης τόσο πολύ δεν λάμπει. Μάλιστα, φήμες κυκλοφόρησαν πως οι φωτογράφοι την φωτογράφιζαν χωρίς φλας και φορώντας γυαλιά ηλίου για να γλυτώσουν την τύφλωση.

Δεύτερη στο χορό η πληθωρική κυρία «My hips don't lie» Kim Kardashian. Έχοντας το στήθος Pamela και θέλοντας να το τονίσει μαζί με την περιφέρεια της (που μικρή μεταξύ μας, δεν τη λες), διάλεξε ένα Kaufman Franco φόρεμα που έδενε πίσω από το λαιμό με βαθύ ντεκολτέ που μας θύμισε λίγο βασίλισσα των «Roxy Music» των 70s.

Δεν ξέρω αν μπουκώσατε απ' την πολύ λάμψη, άλλα δεν γίνεται να μην αναφέρουμε τη Miley Cyrus που φόρεσε και αυτή λαμέ δια χειρός Roberto Cavalli (το ίδιο με αυτό που φορά στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου του Marie Claire) και την Heidi Klum που φόρεσε και αυτή ένα χρυσό μακρύ φόρεμα Julien Macdonald με Christian Louboutin ψηλοτάκουνα.

Προσοχή, μην δοκιμάσετε κανένα από τα παραπάνω look σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση κι αν έχετε να πάτε, εκτός αν είναι αποκριάτικο πάρτι με disco θέμα.