Δείτε τη νέα συλλογή Κωσταρέλος: Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012 με πολύ χρώμα

Δείτε τη νέα συλλογή Κωσταρέλος: Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012 με πολύ χρώμα

Σε σχέδια που απογειώνουν την υψηλή ραπτική!

Η νέα συλλογή Κωσταρελος για την επόμενη σεζόν- Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012, έχει καταφέρει να παντρέψει την υψηλή αισθητική με την απαράμμιλη κομψότητα μέσα από μοναδικές ανάλαφρες γραμμές που αποπνέουν θηλυκότητα και κάνουν κάθε γυναίκα να εντυπωσιάζει.

Το παιχνίδι με τα χρώματα, συνεχίζεται και φέτος, κάτι που μας ανεβάζει τη διάθεση και μας κάνει πρωταγωνιστριες του στυλ! Ο χειμώνας είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να γεμίσουμε με χρώμα την γκαρνταρόμπα μας και να ανέβει η διάθεσή μας, τη στιγμή που γύρω μας επικρατεί το γκρίζο. Δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε υπερβολές, τα χρώματα του χειμώνα ακολουθούν τις τάσεις της μόδας για το 2012 και το παν είναι να το νιώθουμε καλά πάνω μας.

Μπορούμε να αναμείξουμε τα φλούο χρώματα με παλ αποχρώσεις, επενδύοντας στο hit της σεζόν που δεν είναι άλλο από το μελιτζανί ή βουργουνδί. Δεν λείπουν από την ιδιαίτερη συλλογή του σχεδιαστή το κίτρινο, το έντονο μπλε, το μωβ αλλά και το κόκκινο. Την παράσταση κλέβουν οι περίτεχνες τεχνικές, οι πιέτες και τα νραπαρίσματα που δίνουν την αίσθηση της γλυπτικής πάνω στο σώμα, διαμορφώνοντας το ύφασμα με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Μάξι τουαλέτες, μίνι φορέματα και ασυμμετρίες που μαγεύουν, κλέβουν την παράσταση,

Δαντέλα, κρόσσια, oversized παγέτες και διχρωμίες απόγειώνουν την φετινή συλλογή που ήρθε να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα. Ιδιαίτερα κοψίματα, κομμάτια που θυμίζουν στάσεις σε διαφορετικές δεκαετίες, άλλα σαν καφτάνια με μακραμέ λεπτομέρειες, άλλα επιρεασμένα από τη swing κουλτούρα, άλλα θυμίζουν μεσοπόλεμο και άλλα τη δεκαετία του '80- όλα όμως εξυμνούν τη γυναικεία φιγούρα και αποτελούν κλασική επένδυση, από έναν καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή. Με ένα κλικ στη photo gallery, απολαύστε τις μοναδικές δημιουργίες του μία προς μία.