Τι θα έπρεπε να φορέσει η GaGa στα Grammys

Τι θα έπρεπε να φορέσει η GaGa στα Grammys

Στο πλαίσιο της εξωπραγματικής και «εξωγήινης» πραγματικότητας που ζούμε ας τολμήσουμε αξεσουάρ από εξωτικά δέρματα, γιατί εκεί είναι το μέλλον της μόδας. Και η Lady GaGa μάλλον το ξέχασε.

Αγαπώ την Lady Gaga και συχνά θαυμάζω όχι μόνο το ταλέντο της αλλά και την επιμονή της να υποφέρει για τη μόδα επί εικοσιτετραώρου βάσεως. Αλλά τα υπερμεγέθη προφυλακτικά που έβαλε για ρούχα στην πρόσφατη εμφάνιση της στα Grammys με απογοήτευσαν. Δύο είναι τα τινά: ή δεν προλάβανε να φτιάξουν κάτι on time και -όπως οι Ελληνίδες συνάδελφοι γνωρίζουν καλά- η ομάδα της, την άφησε κυριολεκτικά ξεβράκωτη ή απλά δεν έπεσε στην αντίληψή τους αυτό το υπέροχο δημιούργημα τσάντας που είναι από πύθωνα - ανακυκλωμένο - σε ολόχρυση, λαχταριστή απόχρωση, με λεπτομέρεια και στυλ αν μη τι άλλο εντελώς original.

Η δημιουργός Sang A, Κορεάτισσα στην καταγωγή και με μια πρώην ιδιαίτερα επιτυχημένη ποπ καριέρα τραγουδίστριας στην χώρα της, ειδικεύεται σε τσάντες από πολυτελή δέρματα που επεξεργάζεται μοναδικά, για να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα. Αν απ' αυτήν την τσάντα δεν πάρετε έμπνευση για ολόκληρες κολεξιόν και εμφανίσεις γεμάτες glamour, τότε μικρή μου Gaga ήρθε η ώρα να μπείτε στη μηχανή του χρόνου και να ξανακάνετε την εμφάνιση στα Grammys, με σωστά ρούχα αυτή τη φορά, αλλά φυσικά όχι από αληθινό δέρμα πύθωνα και σίγουρα όχι σαν σπερματοζωάριο με κοτσίδα που τσιρίζει αποσβολωμένο. Σε λατρεύω Gagaloo, γι' αυτό και σε μαλώνω.