Trans-atlantic

Trans-atlantic

Δεν έχουμε μόνο τρανσέξουαλ μοντέλα και αρσενικοθήλυκα αγόρια-είδωλα, αλλά και τρανσέξουαλ hip fashion designers.

Φαντάζομαι θυμάστε όλοι στην ταινία «Sex & The City 2», τη σκηνή που οι πρωταγωνίστριες τραγουδάνε σ' ένα τελειωμένο αμερικανικό μπαρ με την Σαμάνθα να φοράει ένα κατακόκκινο φόρεμα με έντονες βάτες και μεταλλικά καρφιά να πετάγονται προς πάσα κατεύθυνση μαζί με αλυσίδες στο πλάι ala Michael Jackson.

Το φόρεμα αυτό καθώς και πολλά ακόμη για πασίγνωστες σταρ της μουσικής, όπως το ολόχρυσο με ασορτί Louboutin τακούνια για το promo του νέου της άλμπουμ τίμησε η λιλιπούτεια Kylie Minogue, ο κορσές με τα φρούτα τίγκα στο glitter και την παγέτα της Κaty Perry και πολλά πολλά ακόμη είναι δημιουργίες του σχεδιαστικού ντουέτου «The Blonds».

Όλα τους τα ρούχα δουλεύονται στο χέρι και είναι πραγματικά μικρά αριστουργήματα με τρομερό twist και μπόλικη από την δημιουργική τρέλα ενός label που ακόμη εμπνέεται από την underground σκηνή της πάντα υπέροχης και επίκαιρης Νέας Υόρκης και τα άκρως παλαβιάρικα, αλλά απίστευτα iconic club kids.

To σημαντικό στην ιστορία είναι ότι το έτερον ήμισυ του ντουέτου είναι μία απειλητική τρανσέξουαλ, που αν κρίνουμε όμως από το πρόσφατο σόου της για την εβδομάδα μόδας έχει λόγο να είναι τόσο fierce!
Απολαύστε τη στις δύο φωτογραφίες μία σαν μοντέλο και μία σαν την σχεδιάστρια που αποθεώνεται από κοινό και κριτικούς.

Μα σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας;

Σίγουρα πολύχρωμο, με εξαιρετική ποιότητα και χωρίς προκαταλήψεις. Viva.