Lara θεάρα και ... σε όλα -άρα!

Lara  θεάρα και ... σε όλα -άρα!

Μία από τις σταρ top models, η Lara Stone, δηλώνει ότι τα αγόρια της τα θέλει πάντα... χαρούμενα.

H Lara Stone –το επίθετο της δεν είναι τυχαίο θα δείτε στη συνέχεια– κατάφερε και πάλι να στρέψει τα βλέμματα πάνω της με τις ειλικρινείς δηλώσεις της. Οι υπερχυμώδεις καμπύλες της, το πλούσιο μπούστο της και το διάσημο gap ανάμεσα στα δόντια της, την ανέδειξαν στο υπ' αριθμό ένα, αντικείμενο του πόθου, όχι μόνο από άντρες που στη θέα της προσκυνούν γονυπετείς, αλλά και σε ξινισμένες fashion editors που στο πρόσωπό της βρήκαν ένα εκρηκτικό συνδυασμό Brigitte Bardot, Beatrice Dalle και μια γενναία δόση από Sofia Loren. Ενώ η Lara ήταν το κορίτσι-σύμβολο για την πάντα πρωτοποριακή πρώην διευθύντρια της γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld μερικές φορές και μούσα, γιατί τεύχος παρά τεύχος την είχε εξώφυλλο, αλλά με πολυσέλιδα editorial μόδας κάθε μήνα, δήλωσε τα εξής υπέροχα :

"Ναι σταμάτησα το ποτό είμαι καθαρή εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, θα κόψω και το τσιγάρο δεν πάει άλλο -να και το stone που λέγαμε– και θέλω με τον άνδρα μου να απολαύσω τον έρωτά και το γάμο μας. Λατρεύω να βλέπω Αmerica's Next Top Model και θα ήθελα να γεννήσω σε μερικά χρόνια δύο μικρά gay αγοράκια. Θα ήταν τέλειο. Τρομοκρατούμαι στην ιδέα να κάνω κορίτσι. Τα κορίτσια είναι λίγο διαβολάκια, πολύ χειρότερα από τα αγόρια. Αλλά δεν πειράζει ας έρθει με το καιρό ένα παιδί κι ας είναι κοριτσάκι»

H Lara ποτέ δεν μασάει τα λόγια της ούτε όταν πέρασε μια «σκοτεινή» περίοδο με πολύ ποτό και διατροφικές διαταραχές γιατί πάντα στις δουλειές σε σχέση με τα άλλα top models ήταν η «χοντρή». Εννοώντας ότι το κανονικό της βάρος φάνταζε περιττό. Αλλά τι σημαίνει κανονικό, όταν πληρώνεσαι αδρά γιατί η φύση στάθηκε γενναιόδωρη με τα φυσικά σου χαρακτηριστικά, κάνεις παρέα με όλα τα παγκόσμια style icons και Hollywood stars και έχεις το χάρισμα να εμπνέεις με ένα σου βλέμμα ολόκληρες κολεξιόν μεγάλων σχεδιαστών και αγοραστικές συμπεριφορές γυναικών από την ανατολή μέχρι και τη δύση; Λατρεύουμε τη Lara, γιατί είναι αυθεντική Μ..ανάρα!