Αποκλειστική συνέντευξη της Patricia Field στο Queen.gr

Αποκλειστική συνέντευξη της Patricia Field στο Queen.gr

Η κορυφαία stylist μίλησε μαζί μας αποκλειστικά, για την καινούρια της συνεργασία με την MCM.

Η Patricia Field είναι μια γυναίκα που δεν μπαίνει σε καλούπια. Από το βαθύ κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της, μέχρι τον τρόπο με τον οποίο στέκεται και μιλάει, μπορεί κανείς να καταλάβει πως μία συζήτηση μαζί της δεν είναι «piece of cake». Για όσους δεν τη γνωρίζουν καλά είναι η στυλίστρια που απογείωσε το Sex and the City και έδωσε στη Sarah Jessica Parker μία θέση στο απυρόβλητο, εκεί που τις πραγματικές σταρ τις φωνάζουν με το μικρό τους όνομα, όπως δηλαδή και την Carrie. Για όλους τους υπόλοιπους από εμάς, που τη θαυμάζουν και έχει τύχει να διαβάσουν και δύο πράγματα παραπάνω η διάσημη στυλίστρια είναι πολλά πράγματα παραπάνω. Οραματίστρια, σύγχρονη χίπισσα, punk, γκουρού της μόδας, κολλητή φίλη της δικής μας Άννας Βίσση, εμπορικό δαιμόνιο, υποψήφια για Όσκαρ και BAFTA και τιμημένη με Satellite Award, Guild Award και ΕΜΜΥ είναι μόνο μερικά από αυτά που θα μπορούσε να πει κανείς για εκείνη. Η ίδια με το χαρακτηριστικό της αυθορμητισμό, αλλά και με μοναδική αυθεντικότητα μοιράστηκε μερικές σκέψεις της μαζί μας, σε μία αποκλειστική συζήτηση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της καινούριας συλλογής που σχεδίασε για τον οίκο MCM.

Θα έλεγε κανείς πως αυτή η συνεργασία είναι αρκετά αντιφατική. Πώς προέκυψε και τι αισθάνεσαι απόψε;
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σχεδίασα αυτή τη σειρά για την MCM. Ο κόσμος κρίνοντας από την εξωτερική μου εμφάνιση και από αυτά που λέω έχει σχηματίσει μία συγκεκριμένη εικόνα για εμένα. Εγώ όμως είμαι πολύ περισσότερα. Με θεωρούν πολύχρωμη και εκκεντρική αλλά με αυτήν τη συνεργασία θέλω να επικοινωνήσω προς τα έξω και κάποιες άλλες πτυχές του εαυτού μου που νιώθω πως θέλω να δείξω.

Ποια θεωρείς την πιο στυλάτη Ελληνίδα εκτός από την Άννα Βίσση που γνωρίζουμε πως είναι φίλη σου;
Η Άννα είναι Θεά. Δεν έχω ασχοληθεί και δε γνωρίζω να σου πω για κάποια άλλη αλλά υπάρχουν πολλές στυλάτες Ελληνίδες εκεί έξω.

Τι θεωρείς απαραίτητο για τη ντουλάπα μίας σύγχρονης γυναίκας;
Εξαρτάται από το στιλ και την ιδιοσυγκρασία της γιατί κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Εάν σου έλεγα τα εσώρουχα πώς θα σου φαινόταν; Είναι κάτι που όλες χρειαζόμαστε και δεν υποτάσσεται σε μόδες.

Η Cleopatra της Αρχαίας Αιγύπτου συνεχίζει να είναι ένα style icon για εσένα;
Η γυναίκα αυτή συνδυάζει την παράδοση με την ιστορία και την ομορφιά. Ήταν πανέξυπνη και ταυτόχρονα αφοπλιστικά σαγηνευτική με μία παράδοξη δύναμη. Πρόκειται για είδωλο και μούσα όπως θα είναι πάντα για εμένα η Γκρέτα Γκάρμπο και άλλες.

Εάν σου δινόταν η ευκαιρία θα άνοιγες ένα ομώνυμο flag store Patricia Field σαν αυτό που έχεις στη Νέα Υόρκη, εδώ στην Αθήνα;
Μα φυσικά, λατρεύω τους Έλληνες . Πού ξέρεις μπορεί να νοικιάσω αυτό το κατάστημα που ενοικιάζεται στον απέναντι δρόμο!

Patricia σε ευχαριστούμε πολύ, περνάς όμορφα απόψε;
Περνάω καταπληκτικά είστε όλοι υπέροχοι.