Η Άννα Βίσση μιλά αποκλειστικά στο Queen.gr και δίνει στυλιστικές συμβουλές στις αναγνώστριές μας

Η Άννα Βίσση μιλά αποκλειστικά στο Queen.gr και δίνει στυλιστικές συμβουλές στις αναγνώστριές μας

Η κολλητή φίλη της Patricia Field και αγαπημένη μας Άννα Βίσση δε θα μπορούσε να λείπει από το χθεσινοβραδινό event. Το Queen.gr μίλησε μαζί της.

Οτιδήποτε και να πει κανείς για την Άννα Βίσση είναι περιττό. Όχι γιατί τα έχουμε δει όλα, αφού κάθε φορά μας προκαλεί με κάποιο καινούριο εύρημα, αλλά γιατί με την πορεία της και την κρυσταλλένια της φωνή κατάφερε να κάνει στην άκρη τη ντίβα Βίσση και να απογειώσει τη δική μας Άννα, κερδίζοντας το χαρακτηρισμό που θα τη συνοδεύει για πάντα, αυτόν της «Απόλυτης». Εκκεντρικές εμφανίσεις, πολύχρωμα μαλλιά, δερμάτινα τζάκετ, σκισμένα ρούχα, δημιουργίες υψηλής ραπτικής, φιλίες, έρωτες, μα πάνω απ' όλα μουσική, νότες και στίχοι βουτηγμένοι στον έρωτα. Η λατρεμένη star βρέθηκε χθες κοντά στην καλή της φίλη Patricia Field στην πρώτη παρουσίαση της καινούριας της συνεργασίας με τον οίκο MCM. Σε μία αποκλειστική συζήτηση με το Queen.gr μας χάρισε μερικές σκέψεις και κάποιες χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές για τις αναγνώστριες.

Άννα, πώς σου φαίνεται η νέα συνεργασία της Patricia Field με την MCM;
Η Patricia μου έστειλε μία τσάντα κατευθείαν με το που την σχεδίασε και τη λάτρεψα. Γνώριζα περί τίνος πρόκειται και έχω να σας πω πως μου αρέσουν όλες πάρα πολύ. Είναι μία πολύ έξυπνη ιδέα καθώς συνδυάζει το κλασικό chic στιλ του οίκου MCM με την εφευρετικότητα και τη μοναδική ματιά της Patricia. Εγώ προσωπικά την έχω κρατήσει και το ευχαριστήθηκα πολύ. Η Patricia είναι μοναδική στο είδος της και ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Προηγουμένως ρωτήσαμε την Patricia Field ποια θεωρεί την πιο καλοντυμένη Ελληνίδα και εκείνη είπε για άλλη μία φορά εσένα. Πώς σε κάνει αυτό να αισθάνεσαι;
Η Patricia είναι πολύ καλή μου φίλη όμως πρέπει να ξέρετε πως δε χαρίζεται εύκολα. Είναι από τους ανθρώπους που ό, τι σκέφτονται θα σου το πουν και ας μη σου αρέσει. Είναι πολύ αυστηρή και ξέρει να βάζει τον καθένα στη θέση του. Εάν μία φίλη μου που τυχαίνει να έχει βραβευτεί τόσες φορές για τη δουλειά της και έχει φτάσει μέχρι τα Όσκαρ μιλάει τόσο όμορφα για εμένα, δεν έχω παρά να νιώσω ιδιαίτερα τυχερή και κολακευμένη. Την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ.

Ποιο κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους θα συμβούλευες τις αναγνώστριές μας να αποχωριστούν μια για πάντα;
Εμένα λόγω ιδιοσυγκρασίας μου είναι δύσκολο να αποχωρίζομαι ρούχα μου. Δε θέλω να το κάνω και το αποφεύγω. Αν έπρεπε όμως να προτείνω να αποχαιρετίσουμε κάτι από τη ντουλάπα μας, αυτό θα ήταν τα παλιομοδίτικα jean με τα φορτωμένα κεντήματα, τις χάντρες, τα swarovski και τις υπερβολές.

Αν θα έπρεπε να επενδύσουμε σε ένα κομμάτι για να συνδυάσουμε με τα ρούχα μας και να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας, ποιο θα μας πρότεινες;
Όπως σου είπα και προηγουμένως πιο εύκολα αγοράζω και προσθέτω στη ντουλάπα μου παρά αφαιρώ. Πιστεύω πολύ στην τάση του vintage και στην ανακύκλωση της μόδας οπότε τίποτα δεν πάει ουσιαστικά χαμένο. Παρ' όλ' αυτά το πιο αγαπημένο μου ρούχο είναι το κλασικό, παλιό, φθαρμένο, ίσως και σκισμένο jean παντελόνι. Όσα και να έχει κανείς, δεν είναι ποτέ αρκετά. Το αγαπώ, δεν το αποχωρίζομαι και το ίδιο προτείνω και σε εσάς.

Άννα σε ευχαριστούμε πολύ, να περάσεις τέλεια απόψε
Εγώ σας ευχαριστώ, είναι πολύ όμορφα και περνάω καταπληκτικά!