Τα έξι κομμάτια που θα πρέπει να έχει κάθε γκαρνταρόμπα φέτος την άνοιξη

Τα έξι κομμάτια που θα πρέπει να έχει κάθε γκαρνταρόμπα φέτος την άνοιξη

Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης της γκαρνταρόμπας μας και μία καινούρια ευκαιρία για να αλλάξουμε το look μας.

Ανακαλύψαμε τα έξι must κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γκαρνταρόμπα φέτος την άνοιξη και σας βάζουμε σε πειρασμό να ανακαλύψετε καινούριους συνδυασμούς και νέα trends.

204639_in_l

1.Το σωστό Color Block

Τέλος το μαύρο και τα μονόχρωμα, τολμήστε να συνδυάσετε χρώματα που δεν θα τολμούσατε πριν. Το κόκκινο και το πράσινο μπορούν να γίνουν ιδανικοί και ταιριαστοί φίλοι αρκεί να μην υπερβάλετε και να μην φορτώσετε το look σας με περιττά αξεσουάρ. Ένα φόρεμα με έντονα χρώματα θα είναι ιδανικό για τις βραδινές ανοιξιάτικες βόλτες σας.

Sonia_Rykiel_bag_S11_002

2.Το ριγέ στα αξεσουάρ

Το αιώνιο ριγέ φεύγει από τα ρούχα σου και καρφώνετε στα αξεσουάρ σου. Η ριγέ clutch bag της Sonia Rykiel θα γίνει η έμπνευση σου και το κλασσικό ριγέ άσπρο-μπλε θα αποκτήσει χρώμα για να δείχνεις φωτεινή και ανοιξιάτικη.

16453-1

3.Η denim τουνίκ

Μετά το total denim look και τα jean πουκάμισα, ήρθε η σειρά των τουνίκ να αλλάξουν ύφασμα και στυλ και να γίνουν denim και πιο urban. Πουκάμισα, φουστάνια και τουνίκ σε φαρδιά γραμμή και θα ήσαστε πιο stylishαπό ποτέ. Συνδυάστε τα με έθνικ κοσμήματα για πιο μποέμ look.

Untitled

4.Τα biker jackets

Ποτέ δεν έφυγαν από την μόδα αλλά φέτος είναι πιο παρόν από ποτέ και γεμάτα τρουκς. Αν σας τρομάζει η edgy εμφάνιση τους τολμήστε να τα συνδυάσετε με κοριτσίστικες φουστίτσες, μπαλαρινούλες και το απαραίτητο κόκκινο κραγιόν.

Untitled2

5.Η μάξι φούστα

Η εκδίκηση της κοντής έρχεται φέτος αφού οι μάξι φούστες και τα μάξι φορέματα είναι παντού και δεν έχετε παρά να επιχειρήσετε να τα φορέσετε. Γιατί ακόμα και οι πιο κοντές από εμάς έχουμε δικαίωμα στο μάξι, με τακούνια ή χωρίς.

22442-1

6.Οι wedges πλατφόρμες

Όχι δεν σας προτείνουμε να φορέσετε τους κοθόρνους της Gagaloo αλλά να νιώσετε πιο ψηλές και με πιο μακριά πόδια με ένα ζευγάρι ξύλινες πλατφόρμες. Συνδυάζονται τέλεια με την μάξι φούστα σας ή την jean τουνίκ σας.