Υψηλή ραπτική από τους Dolce & Gabbana;

Υψηλή ραπτική από τους Dolce & Gabbana;

Σούσουρο στους κύκλους της haute couture.

Μπορεί η εβδομάδα υψηλής ραπτικής να ξεκινά την Κυριακή στο Παρίσι και όλοι να περιμένουν να δουν τις δημιουργίες του Raf Simons για τον οίκο Dior, όμως ένα άλλο event έρχεται να τραβήξει την προσοχή στην Ιταλία, μακριά από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Στις 9 Ιουλίου, τέσσερις ημέρες μετά τη λήξη της παρισινής εβδομάδας μόδας υψηλής ραπτικής, το ιταλικό δίδυμο των Dolce & Gabbana θα κάνει τα πρώτα του βήματα στην haute couture. Θα παρουσιάσει ένα show κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς κανέναν δημοσιογράφο καλεσμένο, στο νέο φυτώριο μοντέλων του, την Taormina της Σικελίας.

Μόνο πελάτες θα είναι καλεσμένοι σε αυτήν την παρουσίαση και πιθανόν να μην δούμε καθόλου φωτογραφίες από αυτή τη συλλογή, παρά τα ρούχα φορεμένα στο κόκκινο χαλί στο μέλλον από τις φανατικές των Dolce & Gabbana, όπως η Scarlett Johansson, Monica Bellucci (πρωταγωνίστρια και της νέας τους καμπάνιας) και Kylie Minogue.

Τώρα, αν ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana πρόκειται να μπουν μόνιμα στο χώρο της haute couture ή απλά κάνουν ένα πείραμα, θα αποφασιστεί από τους ίδιους τις επόμενες ημέρες μετά το show.