Η Anna Wintour οργανώνει στο Λονδίνο preview event της έκθεσης «Alexander McQueen: Savage Beauty»

Η Anna Wintour οργανώνει στο Λονδίνο preview event της έκθεσης «Alexander McQueen: Savage Beauty»

Λίγους μήνες πριν τη σημαντική έκθεση μόδας στις ΗΠΑ η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου δίνει μια πρώτη γεύση του τι θα παρουσιαστεί.

Παρόλο που η αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στον Alexander McQueen με τίτλο «Savage Beauty» στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης έχει επίσημα εγκαίνεια στις 4 Μαΐου η Anna Wintour φρόντισε να δώσει ήδη μια πρώτη γέυση στο κοινό από τα εκθέματα στο ξενοδοχείο Ritz στο Λονδίνο. Δεν είναι τυχαίο που στον ίδιο χώρο ο Alexander McQueen είχε δείξει την πρώτη του συλλογή ως απόφοιτος σχεδίου.

Στην preview παρουσίαση παραβρέθηκαν κι οι Samantha Cameron, Sarah Burton και Stella McCartney. Η Stella μάλιστα υπήρξε πολύ καλή φίλη του Alexander McQueen και είναι και πρόεδρος του Costume Institute Ball για φέτος. Με τον τρόπο αυτό οι αμερικανοί έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους για τη διάθεση πολλών κομματιών του σχεδιαστή τα οποία ανήκουν στο αρχείο Alexander McQueen του Λονδίνου και προετοίμασαν τους παρευρισκόμενους για το τι θα ακολουθήσηει στο μουσείο Metropolitan την άνοιξη.