Ρος Γεωργίου: Η Ελληνίδα top model κατακτά τις πασαρέλες στο Παρίσι

Ρος Γεωργίου: Η Ελληνίδα top model κατακτά τις πασαρέλες στο Παρίσι

Άλλη μια επιτυχία για το ελληνικό modeling στα ντεφιλέ του Παρισιού.

Την Κυριακή στο Παρίσι ξεκίνησε η εβδομάδας υψηλής ραπτικής με τους couturier να δείχνουν τις συλλογές τους για τον χειμώνα που έρχεται. Το ελληνικό modeling έδωσε για άλλη μια φορά δυναμικό παρόν.

Η Ρος Γεωργίου (Vn models), η Ελληνίδα καλλονή που φέτος εκτός των άλλων πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες των οίκων Louis Vuitton και Marc Jacobs, στα lookbook των Sonia Rykiel και Acne, αλλά και σε editorials σε διεθνή περιοδικά μόδας (ανάμεσά τους η βρετανική Vogue και το Dazed & Confused) περπάτησε χθες το μεσημέρι τόσο στο πιο πολύαναμενόμενο haute couture show, αυτό του maison Dior με τον Raf Simons στα ηνία, αλλά και σε εκείνο του Giambattista Valli χθες το απόγευμα.

Η Ρος πρωταγωνιστεί και στο εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού Vogue που κυκλοφορεί και είναι ό,τι πιο hot έχει να επιδείξει αυτή τη στιγμή η χώρα μας σε επίπεδο επαγγελματιών μοντέλων. Congrats!

Update: H Ρος περπάτησε και στο Armani Privé ντεφιλέ, αποδεικνύοντας πως πλέον είναι ένα Α-list μοντέλο έχοντας στο ενεργητικό της ήδη μέσα σε δύο ημέρες τρία show υψηλής ραπτικής.

A1

Update 4/7: Σήμερα η Ρος περπάτησε στο show υψηλής ραπτικής του Elie Saab, το τέταρτο κατά σειρά ντεφιλέ που συμμετέχει μέχρι τώρα σε αυτήν την εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι.

kolaz9_copy