John Galliano: Το δείπνο στο Παρίσι

John Galliano: Το δείπνο στο Παρίσι

Με την Σιδηρά Κυρία της αμερικανικής Vogue

Την μέρα που η Πόλη του Φωτός ασχολούνταν με το ντεμπούτο του Raf Simons στο σχεδιαστικό τιμόνι του οίκου Dior, ο πρώην διευθυντής δημιουργικού του οίκου, John Galliano, έτρωγε με την διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour.

Μπορεί το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας να ήταν στραμμένο στη νέα σελίδα που γύρισε ο παρισινός οίκος στην ιστορία του αλλά, όπως όλα δείχνουν, η πιο ισχυρή φιγούρα του χώρου, προτίμησε να ασχοληθεί με τον προκάτοχο της πολυπόθητης θέσης.

Ο Albert Pang, που έτυχε να βρίσκεται στο ξενοδοχείο Ritz της γαλλικής πρωτεύουσας, την ώρα του δείπνου, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram δύο φωτογραφίες του σχεδιαστή με την Wintour. Ο Pang μίλησε στο site The Cut όπου δήλωσε, μεταξύ άλλων ότι είναι «100% σίγουρος» ότι ο άντρας στις φωτογραφίες είναι ο Galliano αλλά και ότι «έφτασε μόνος του και έκατσε στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου, όπου ήμουν κι εγώ. Παρήγγειλε ένα ποτό (δεν ξέρω τι ποτό, αν ήταν αλκοολούχο ή όχι, γιατί δεν φαινόταν, δύο τραπέζι παραπέρα, όπου καθόμουν). Η δεύτερη φωτογραφία, οι άλλοι παρευρισκόμενοι είναι μία παρέα από το διπλανό τραπέζι, που γνώριζε τον σχεδιαστή και πήγε να τον χαιρετήσει. 10 ή 15 λεπτά αργότερα κατέφτασε η Anna Wintour, η οποία έδειχνε κατενθουσιασμένη. Οι δύο τους αγκαλιάστηκαν και κατευθύνθηκαν στο εσωτερικό, για το δείπνο».

Μετά το πολύκροτο σκάνδαλο, της περσινής χρονιάς, που στοίχισε στον Galliano της δουλειά του, φωτογραφίες σαν αυτήν είναι εξαιρετικά σπάνιες αν και, το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο ταλαντούχος fashion designer έχει βρεθεί για φαγητό και με την συνάδελφο της Wintour, Grace Coddington, στο Μανχάταν. Ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχουν οι φωτογραφίες από τη στιγμή που βάζουν σε σκέψεις τις απανταχού fashionistas: μήπως αυτές προαναγγέλλουν το πολυαναμενόμενο comeback του σχεδιαστή;