Keepsakes: Δείτε τη νέα εντυπωσιακή συλλογή με charms από την Links of London

Keepsakes: Δείτε τη νέα εντυπωσιακή συλλογή με charms από την Links of London

Πολυτελής συμβολισμός γεμάτος αγάπη για τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας!

Mία νέα εποχή ξεκινά με τα νέα charms της συλλογής Keepsakes της Links of London, για να γιορτάζετε αλλά και να θυμάστε τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωή σας.

Η συλλογή περιλαμβάνει μία σειρά από συλλεκτικά charms, σε ροζ, κίτρινο και λευκό χρυσό, όπως επίσης και σε ασήμι, διακοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους, όπως mother of pearl μαργαριτάρια αλλά και πολύτιμους λίθους, όπως μοναδικά διαμάντια. Διακοσμήστε το μονοπάτι της ζωής σας με διαχρονικά charms και αφήστε κάθε ένα από αυτά να σηματοδοτήσει κάθε γλυκιά στιγμή που θέλετε να θυμάστε για πάντα.

Τα κομψά με εντυπωσιακές λεπτομέρειες κοσμήματα της συλλογής, περιλαμβάνουν charms που ανοίγουν σαν μενταγιόν καθώς και άλλα που φέρουν κρυμμένα μηνύματα. Φυλάξτε το δικό σας μήνυμα στο charm της επιλογής σας και δημιουργείστε έτσι το προσωπικό σας κόσμημα. Για να δέσετε τα charms σας, υπάρχουν απίστευτες αλυσίδες για το λαιμό και βραχιολάκια δεμένα με ασήμι και το χαρακτηριστικό στυλ της Links of London, που κάνει το κόσμημά σας ακόμη πιο ιδιαίτερο!

Κάθε charm αποτελεί ένα ξεχωριστό κόσμημα, αλλά μπορείτε να το μετατρέψετε και σε ένα πανέμορφο κολιέ. Περάστε όσα charms θέλετε μέσα από μία αλυσίδα και συγκεντρώστε εκεί όλες τις μοναδικές στιγμές που θέλετε να κρατήσετε κοντά στην καρδιά σας. Τα Keepsakes charms μπορούν να σας θυμίζουν, όπου κι αν βρίσκεστε, τις μοναδικές, συγκινητικές στιγμές που έχετε ζήσει.
Η συλλογή Keepsakes είναι ένας νέος ολόκληρος κόσμος με charms της Links of London. Πολλά από τα charms εκφράζουν κάποιες από τις παραδοσιακές Βρετανικές εκφράσεις όπως "Sweeter than Honey", 'One day I'll fly away' και 'Reach for the Moon'.

Τα πιο κλασικά σχέδια των charms εκφράζουν αξίες όπως αγάπη, τύχη και ελπίδα. Φορώντας τα charms της συλλογής Keepsakes μπορείτε να πείτε τη δική σας ιστορία μέσα από τα εκλεπτυσμένα σχέδια και τους συμβολισμούς που αυτά εκφράζουν, γεμίζοντας τη ζωή σας γλυκές αναμνήσεις.

Δείτε τα αγαπημένα μας σχέδια στη photo gallery και θα καταλάβετε!