Τα κοσμήματα που θα υπογραμμίσουν το καλοκαιρινό σας στυλ!

Τα κοσμήματα που θα υπογραμμίσουν το καλοκαιρινό σας στυλ!

Ιδού τα must haves της βαλίτσας των διακοπών από τα Li-La-Lo

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι καυτό, και τι καλύτερο από ένα αξεσουάρ που με τη χρυσή του λάμψη θα τονίζει το μαύρισμά σας και με τις λεπτομέρειές του θα θυμίζει θάλασσα! Η καυτή νέα τάση του greek- chic και του Egyptian- ethnic είναι παντού και κάνει θραύση!

Το χρώμα του φετινού καλοκαιριού είναι το Τυρκουάζ. Επιλέξτε να φορέσετε κοσμήματα στολισμένα με τυρκουάζ λίθους και αφεθείτε σε ένα άκρως φωτεινό και καλοκαιρινό χρώμα, που συνδυάζετε ευκολα με τα αέρινα ρούχα ενώ δείχνει μαγευτικό δίπλα στο χρυσό. Προσθέστε το τυρκουάζ σε κάθε εμφάνιση και φέρτε τον αέρα του καλοκαιριού στη ζωή σας! Το χειμώνα φορέσαμε μεγάλα περιδέραια και βραχιόλια που δήλωναν την παρουσία τους με εντυπωσιακό τρόπο, τώρα ήρθε η ώρα να φορέσουμε μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια. Τα μεγάλα και μακριά σκουλαρίκια αναδεικνύουν τους γυμνούς ώμους και με την παιχνιδιάρικη κίνηση τους σας ανεβάζουν την διάθεση! Βραχιόλια σκαλιστά που θυμίζουν Καρυάτιδες και φοριούνται ψηλά στο μπράτσο μας μαγεύουν ενώ τα αφαιρετικά και ταυτόχρονα υπερμεγέθη δαχτυλίδια από χρυσό και ασήμι θεωρούνται κλασική επένδυση. Όσο για τα μενταγιόν, η μόδα φέτος απογειώνει τα pendants με αναφορές στην μυστηριακή Ανατολή...

Statement δημιουργίες εμπνευσμένες από το ειδυλλιακό γαλάζιο , χαρακτηρίζονται ως έργα τέχνης, και ανάγουν το στυλ σας σε iconic, προσθέτωντας ζωή στο καλοκαιρινό ensemble σας. Με επιρροές από το γαλάζιο του ουρανού, της θάλασσας και το χρυσό του ήλιου, ενα κομμάτι έιναι αρκετό για να υπογραμμίσει όχι μόνο το σύνολό σας, αλλά και τα χαρακτηριστικά σας.

Αν επιθυμείτε να τραβήξετε τα βλέμματα, να κλέψετε τις εντυπώσεις και να αποκομίσετε τα πιο διθυρραμβικά σχόλια- προσθέστε ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι από την καλοκαιρινή συλλογή του πάντα ενημερωμένου label Li-La-Lo στο look σας. Βρείτε τα εδώ!

Διαβάστε ακόμη:

Κλέψε το boho στυλ της Rachel Zoe

Η Li-LA-LO έχει γενέθλια και τα γιορτάζει μαζί μας!!!