Savage Beauty: Το βιβλίο φόρος τιμής στον Alexander McQueen

Savage Beauty: Το βιβλίο φόρος τιμής στον Alexander McQueen

 

Η ιστορία και οι iconic συλλογές του σημαντικού σχεδιαστή μέσα από ένα βιβλίο.

Ο Alexander McQueen υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές μόδας της χιλιετίας. Η δουλεία του προκάλεσε και ταυτόχρονα εξέλιξε της συμβατικές παραμέτρους της υπάρχουσας μόδας με την ιδιαιτερότητά της. Εστιάζοντας στα πιο εμβληματικά και επευφημημένα σχέδια της σημαντικής καριέρας του, το βιβλίο «Savage Beauty» εξετάζει την αμίμητη τεχνική δεξιοτεχνία του McQueen και την απόκλισή του από τις παραδοσιακές και συντηρητικές πρακτικές ραπτικής.

Το βιβλίο επικεντρώνεται επίσης στις εξαιρετικά προηγμένες αφηγηματικές δομές που εντοπίζονται στις συλλογές του McQueen και στα εντυπωσιακά, extravagant catwalk του που παρέπεμπαν σε avant-garde installations και καλλιτεχνικές performances. Αποσκοπώντας στο να αποτελέσει μια αξιολόγηση ολόκληρης της σταδιοδρομίας του Alexander McQueen, το βιβλίο περιλαμβάνει εμπεριστατωμένες μελέτες από έξι συλλογές του McQueen καθώς και μια συνέντευξη με τη Sarah Burton, τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Alexander McQueen που υπήρξε βοηθός του σχεδιαστή από το 1996.

Το βιβλίο «Savage Beauty» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου ενώ ήδη μπορείτε να υποβάλλετε την παραγγελλία σας μέσω Amazon.