Τατουάζ: η νέα τάση στα αγόρια μοντέλα

Τατουάζ: η νέα τάση στα αγόρια μοντέλα

Τα τατουάζ είναι το καινούργιο «μούσι».

Αν μελετάτε περιοδικά μόδας και παρακολουθείτε τις εβδομάδες μόδας, τότε αυτά που γράφονται παρακάτω πάνω κάτω τα ξέρετε.

Από του χρόνου, λοιπόν, το καλοκαίρι τα αγόρια αποχαιρετούν τα μούσια που φιγουράρουν στα πρόσωπά τους πολλές σεζόν τώρα και βγάζουν προς τα έξω μια πιο clean-cut εκδοχή ομορφιάς, ίσως όχι τόσο φλώρικη όσο αυτή του Chace Crawford στο Gossip Girl αλλά σίγουρα πολύ πιο καθαρή από αυτή του ναυαγού που οι περισσότεροι έχουν υιοθετήσει. Ποια είναι, λοιπόν, η νέα τάση που αντικαθιστά τα μούσια και δίνει το απαραίτητο twist σε μια ψιλοβαρετή για τη μόδα χρονική περίοδο;

Μα φυσικά τα τατουάζ που έρχονται να κοσμήσουν τα ανδρικά κορμιά με τα μοντέλα να ανοίγουν το δρόμο. Μπορεί ο κύριος Zombie Boy που περπάτησε σε ντεφιλέ, φωτογραφήθηκε για major περιοδικά και ενέπνευσε ένα ολόκληρο βιντεοκλίπ της Lady Gaga να έχει τα πρωτεία ως προς το μέγεθος και την έκταση των τατουάζ, όλο και περισσότερα αγόρια, όμως, άρχισαν να ζωγραφίζουν μικρά ή μεγάλα κομψοτεχνήματα επάνω τους κάνοντας το κορμί τους πιο ενδιαφέρον. Βλέπετε, η ζωή του μοντέλου είναι πολύ «ημίγυμνη».

Ο κύριος Ward έχει γράψει το «Mr. Ward» στο στήθος του εδώ και πολύ πολύ καιρό, ο Linus Gustin το «Made In Sweden» στο πόδι του και πολλοί άλλοι έκαναν τατουάζ μανίκια, σχεδίασαν σύμβολα, έγραψαν στιχάκια, γέμισαν κάθε σημείο του κορμιού τους με τατουάζ που απολαύσαμε στην πασαρέλα ή σε φωτογραφίσεις.

«Tattoos are the new beard», λοιπόν, και η παραπάνω gallery το αποδεικνύει περίτρανα.

Διαβάστε επίσης:

Μοντέλα που μοιάζουν με κούκλες

Τα δίδυμα του modeling