Peyton Knight: το νέο αίμα του modeling είναι μόλις 13 ετών

Peyton Knight:  το νέο αίμα του modeling είναι μόλις 13 ετών

Ένα δεκατριάχρονο μοντέλο σε ένα editorial που πρόκειται να συζητηθεί πολύ.

Ο iconic φωτογράφος, του οποίου το όνομα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιταλική Vogue, Steven Meisel έβαλε την υπογραφή του στο editorial «Spellbound» του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού W. Και πριν προλάβετε να ξεστομίσετε «ε, και τι έγινε;» να σας ενημερώσουμε πως ανάμεσα στους πρωταγωνιστές φιγουράρει και το όνομα της δεκατριάχρονης Peyton Knight.

Σε μια φωτογράφιση με παγανιστικές αναφορές, με νεράιδες και τέρατα που μοιάζουν να έχουν ξεπροβάλλει από την ταινία «Λαβύρινθος του Πάνα» του Guillermo del Toro, η Peyton κάνει το πρώτο της μεγάλο βήμα στο modeling με έναν από τους μεγαλύτερους φωτογράφους όλων των εποχών, διάσημο για το χάρισμά του όποιο μοντέλο φωτογραφίζει να γίνεται αμέσως από τα πιο περιζήτητα.

Αν και δεν θυμόμαστε ο Meisel να έχει πέσει στο παρελθόν κάτω από τα δεκαέξι στην ηλικία των μοντέλων που επιλέγει, η μικρούλα Peyton μάλλον τον γοήτευσε. Φιγουράρει μόνο σε μια φωτογραφία δεμένη σε ένα ξύλο πάνω από μια φωτιά να την σιγοψήνει, που όμως, θα είναι αρκετή ως διαβατήριο για να κλείσει πολλές πολλές δουλειές στο μέλλον. Για να δούμε θα τα καταφέρει στον σκληρό κόσμο της μόδας;

Διαβάστε επίσης:

Ανήλικη επέλαση στη μόδα

Τα ανήλικα στη μόδα συνεχίζουν να σοκάρουν

Μια δεκάχρονη στη μόδα