Το μαγευτικό show της Prada στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο

Το μαγευτικό show της Prada στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο

Ο τίτλος του trend setter της σεζόν απονέμεται επάξια στη Miuccia Prada.

Μπορεί οι γυναικείες δημιουργίες του οίκου Prada πια να μην πωλούνται στα αμερικάνικα πολυκαταστήματα Barneys, όμως η Miuccia Prada δεν κάνει τίποτα λάθος. Χθες το βράδυ απλά εντυπωσίασε το κοινό που παρακολούθησε στο Μιλάνο τις δημιουργίες της για τον επόμενο χειμώνα, παρόλο που το show καθυστέρησε κατά πενήντα λεπτά.

Τι να προτοπροσέξεις σε αυτό το fashion show με το ασύλληπτα δραματικό styling. Χοντρά κασμιρένια παλτό και μεσάτα φορέματα μπερδεύονται με πούλιες και τσάντες από δέρμα φιδιού προσεκτικά κρατημένες από τα μοντέλα κοντά στο στήθος τους, ενώ οι γούνινες λεπτομέρειες στα παλτό κυριαρχούν μαζί με τα γούνινα καπέλα αεροπόρου.

Η συλλογή της Prada είναι συμπαγής. Ίσως όχι τόσο πρωτοποριακή όσο πέρυσι το καλοκαίρι με τα φορέματα πολυελαίους και το χειμώνα που διανύουμε με τα 50s φορέματα, όμως δεν μπορεί κανείς να καταλογίσει στη Miuccia έλλειψη δημιουργικότητας ή ερασιτεχνισμό. Δεν είναι τυχαίο που η Anna Wintour (που μεταξύ μας καλοντυμένη δεν τη λες, αλλά είναι ένας ζωντανός θρύλος της μόδας), εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου φορώντας φούστα με μπανάνες από τη συλλογή της Prada για το φετινό καλοκαίρι.

Αφεθείτε στη μαγεία του βίντεο με το χθεσινό fashion show της Prada.