Σκουλαρίκια στη μύτη: τα μοντέλα στολίζουν το πρόσωπό τους

Σκουλαρίκια στη μύτη: τα μοντέλα στολίζουν το πρόσωπό τους

Αυτά είναι τα 5 πιο διάσημα μοντέλα που έχουν τρυπήσει τη μύτη τους και έχουν ποζάρει στο φακό φορώντας τα σκουλαρίκια τους.

Ο οίκος Givenchy θέλει τα αγόρια τον χειμώνα που έρχεται να φορούν σκουλαρίκια στη μύτη (το δοκίμασα και τουλάχιστον εγώ δεν πόνεσα καθόλου), ενώ και για τα κορίτσια δημιούργησε στη συλλογή του υψηλής ραπτικής περίτεχνα σκουλαρίκια για τη μύτη.

Αν και ο Riccardo Tisci, creative director του γαλλικού οίκου, δεν τρύπησε τις μύτες των μοντέλων του, αλλά έφτιαξε σκουλαρίκια που απλά κουμπώνουν και δεν χρειάζονται piercing, υπάρχουν μοντέλα με τρύπα στη μύτη (septum piercing ή στα πλαϊνά της μύτης) πολύ πριν το λανσάρει ο Givenchy.

Οι 5 πιο διάσημες περσόνες του modeling με σκουλαρίκια στη μύτη είναι η μούσα του οίκου Chanel Alice Dellal, η Αυστραλή καλλονή Abbey Lee Kershaw και οι Bambi Northwood Blyth, Tasha Tilberg και Lydia Willemina Collins οι οποίες δεν φοβήθηκαν τις όποιες επιπτώσεις στην καριέρα τους και έκαναν ένα από τα πιο εμφανή piercings στο πρόσωπό τους. Υιοθέτησαν αυτό το νέο look και πόζαραν για editorials γεμάτες αυτοπεποίθηση με ή χωρίς τα σκουλαρίκια τους.

Διαβάστε επίσης:

Μοντέλα και βιβλία: η μεγάλη αγάπη των backstage

iPad: το αγαπημένο gadget των top models στα παρασκήνια

11 top models αγνώριστα στις πρώτες τους φωτογραφίσεις