Δείτε τη νέα καμπάνια Michael Kors!

Δείτε τη νέα καμπάνια Michael Kors!

Καθημερινή πολυτέλεια με γούνα, mohair, δέρμα και χρυσό

Δεν χρειάζετει τίποτα παραπάνω από ένας εμπνευσμένος σχεδιαστής, ένας διάσημος φωτογράφος και μερικά πανέμορφα μοντέλα για α έχεις το τέτοιο editorialistic streetstyle! Ο Michael Kors αποκαλύπτει τον κατάλογό του για το φθινόπωρο του 2012 και χειμώνα 2013, για τη ready to wear pret-a-porter σειρά του στον οποίο ποζάρουν η Karmen Pedaru και ο Simon Nessman για το φακό του Mario Testino.

Ο Michael Kors ετοίμασε μία ευκολοφόρετη μα πάντα πολυτελή και glam σειρά για καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις που θα μπει σε πολλές mus have λίστες τις κρύες μέρες τις ερχόμενης σεζόν. Άνετα, στιλάτα, χωρίς υπερβολή κομμάτια αποπνέουν κομψότητα μέσα από mohair, πλεκτές, tweed και γούνινες συνταγές. Τα prints μαγνητίζουν το βλέμμα, ενώ παραμένουν κλασικά και διαχρονικά ικανά να ανανεώσουν με απόλυτη επιτυχία την γκαρνταρόμπα μας.

«Η άνεση έχει να κάνει με το πώς νιώθουμε με τον εαυτό μας και πώς αισθανόμαστε μέσα στον κόσμο γενικότερα. Σημαίνει να αισθάνεσαι βολικά, όμορφα. Η αγαπημένη σου ρόμπα, το πουλόβερ του φίλου σου, πιο άνετα δεν γίνεται. Εμπνεύστηκα απο το '30 και τα διάσημα ζευγάρια του Hollywood όπως Clark Gable και Carole Lombard», λέει ο σχεδιαστής.

Γιλέκα, ντεγκραντέ παλτό, χουχουλιάρικα ζιβάγκο, πλεκτές ζακέτες , πουλόβερ, blazers, καρό φούστες, skinny jeans, ιδιαίτερα παντελόνια, κολάν, κασκόλ και φουλάρια αλλά και υπέροχα αξεσουάρ που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των χειμερινών look μας με τον πιο chic τρόπο. Μπότες ιππασίας, μπαλαρίνες, σακίδια, τσάντες μικρές και μεγάλες σε όλα τα σχέδια, ρολόγια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ και γυαλιά ηλίου- όλα μαγεύουν. Δεν έχετε παρά να πάρετε μία πρώτη γεύση ξεφυλλίζοντας τη photo gallery...

Διαβάστε ακόμη:

Η Nicole Richie σχεδιάζει για τα Macy's

Η Garance Doré σχεδιάζει για τα Kate Spade!

Topshop: Ιδιαίτερες προτάσεις για φθινόπωρο/χειμώνα