Όταν οι celebrities λένε «I do!»: Τα εντυπωσιακότερα δαχτυλίδια αρραβώνων

Όταν οι celebrities λένε «I do!»: Τα εντυπωσιακότερα δαχτυλίδια αρραβώνων

Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλων των stars

Η μακαρίτισσα Elizabeth Taylor ήταν η σταρ που έκανε μόδα τους γάμους αλλά και τα υπερμεγέθη διαμάντια. Από την εποχή του πρώτου γάμου της Taylor, το 1950, με τον μεγιστάνα την αλυσίδας ξενοδοχείων, Conrad "Nicky" Hilton και μετά, τα διαμάντια στα δαχτυλίδια αρραβώνων των A- listers είθισται να είναι μεγαλύτερα από αυτά των κοινών θνητών. Η τάση, τα τελευταία χρόνια, θέλει τις πέτρες που κοσμούν τα δάχτυλα των διάσημων κυριών της showbiz να γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες και να τυφλώνουν, κάθε φορά που πέφτει φως επάνω τους, τους παρευρισκόμενους.

Το 2007, ο Jay- Z έκανε πρόταση γάμου στην τότε σύντροφό του, Beyonce, με ένα επιβλητικό μονόπετρο αξίας πέντε εκατομμυρίων δολαρίων, με το 18 καρατίων διαμάντι του να είναι περασμένο στη βέρα από πλατίνα και μπριγιάν. Ο Jim Toth έκανε την πρόταση στην Reese Witherspoon με ένα διαμαντένιο μονόπετρο 4 καρατίων. Σαφώς σεμνότερη ήταν και η πρόταση του Justin Timberlake στην αρραβωνιαστικιά του, Jessica Biel, με το πελώριο δαχτυλίδι της να κοστίζει 130.000 δολάρια.


Όταν ο Matt Bellamy των Muse ζήτησε από την Kate Hudson να γίνει γυναίκα του, το κλασικό, διαχρονικό αλλά και απαστράπτον μονόπετρο του στοίχισε 200.000 δολάρια. Η Drew Barrymore, από την μεριά της, παρότι έχει δηλώσει ότι το δαχτυλίδι με το οποίο της έκανε την πρόταση γάμου ο Will Kopelman είναι «πολύ φανταχτερό» για τα γούστα της, δεν αποχωρίζεται ποτέ το μονόπετρο της. Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε η Kim Kardashian, με τις extravagant, χλιδάτες επιλογές, παρόλο που ο αρραβώνας και ο γάμος της με τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries αποδείχτηκαν φιάσκο. Το διαμάντι, 20 καρατίων, κόστισε δύο εκατομμύρια δολάρια. Σε αυτό το σημείο να πούμε, αν και το υποψιαζόμασταν, ότι η Kardashian απαίτησε να κρατήσει το δαχτυλίδι και μετά το τέλος του σύντομου γάμου τους.

Διαβάστε ακόμα:

Η Avril Lavigne αρραβωνιάστηκε με δαχτυλίδι 14 καρατίων
Ένα διαμάντι 3,5 καρατίων στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Miley Cyrus
Γιατί έκρυβε τα χέρια της η Υβόννη; Μήπως έκρυβε μονόπετρο;