Olivia Palermo: «Δεν έχω καμία σχέση με την Kim Kardashian»

Olivia Palermo: «Δεν έχω καμία σχέση με την Kim Kardashian»

Γιατί δεν αρέσει στη διάσημη fashionista να την συγκρίνουν με την τηλεπερσόνα;

Έγινε γνωστή από το ριάλιτι του MTV The City, στο οποίο παρουσιάστηκε ως η κοσμική από το Upper East Side, η οποία δεν θα άφηνε τίποτα να μπει στην πορεία της για την κατάκτηση του κόσμου της μόδας. Μετά την διακοπή του show, το 2010, η Olivia Palermo κατάφερε να αποτινάξει από επάνω της την ταμπέλα της ριάλιτι τηλεπερσόνας και να υιοθετήσει τον ρόλο της fashionista.

Πλέον, την αγαπάνε για το glossy, αψεγάδιαστο στυλ της. Είναι πάντα άψογα ντυμένη ενώ δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία της που να την δείχνει ατημέλητη- ακόμα και όταν πηγαίνει βόλτα τον σκύλο της. «Ξυπνάω κάθε πρωί και ντύνομαι, και λατρεύω να ντύνομαι καλά. Μου αρέσει να βγαίνω από το σπίτι και να νιώθω σε απολυτη ετοιμότητα», λέει η ίδια στο τεύχος Οκτωβρίου του InStyle. «Δεν έχει σημασία εάν υπάρχει κάποιος φωτογράφος έξω από το διαμέρισμά μου ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, Μου αρέσει να ντύνομαι καλά για εμένα, όχι για αυτούς».

Τον τελευταίο καιρό η διάσημη fashionista καταπιάνεται με κάθε είδους ασχολία: μοντέλο, τραγουδίστρια, designer, στυλίστρια, editor, σύμβουλος fashion brands, blogger και πολλά άλλα. Ο φίλος της, Johannes Huebl, είναι μοντέλο ενώ το brand με τα ρούχα της αναμένεται να γίνει τεράστιο. Γι' αυτούς τους λόγους, συχνά, την συγκρίνουν με την Kim Kardashian. Τι λέει η ίδια γι' αυτό; «Ό,τι κι αν έχει κάνει (η Kardashian), έπιασε. Αλλά εγώ κάνω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Είμαι στον χώρο της μόδας. Είμαι στη Νέα Υόρκη. Είμαι στο Λονδίνο. Και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτή είναι Los Angeles. Οι καριέρες μας είναι πολύ διαφορετικές. Η δική της έχει να κάνει με την ψυχαγωγία και τις συνεργασίες της με διάφορα brands. Η δική μου έχει να κάνει με τα περιοδικά, την luxury αγορά και τα brands».

Διαβάστε ακόμα:

Η θαυματουργή μάσκα μαλλιών της Olivia Palermo
Olivia Palermo: διακοπές στο σκάφος του Valentino
Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!