Dior χωρίς Galliano πια;

Dior χωρίς Galliano πια;

Συνελήφθη χθες στην περιοχή Marais στο Παρίσι o John Galliano μετά από φραστική επίθεση σε ζευγάρι με αντί-σημιτικά υποτιμητικά σχόλια.

Είμαι σοκαρισμένος με το γεγονός ότι κάτι τόσο σπάνιο όσο και περίεργο μπορεί να συμβεί στο αγαπημένο παιδί των απανταχού celebrities και σπάνιο αυθεντικό ταλέντο στο χώρο της μόδας, που για περισσότερο από μια δεκαετία ηγείται του γαλλικού οίκου-θρύλου Christian Dior.

Όχι μόνο επιτέθηκε στο ζευγάρι φραστικά με σχόλια και φωνές εναντίον της εβραϊκής κοινότητας, αλλά ήταν και υπερβολικά μεθυσμένος, κάτι περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι αυτή την περίοδο προετοιμάζει την επίδειξη για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2011-12 του οίκου Dior που θα δείξει στα πλαίσια της Παρισινής εβδομάδας μόδας στις 2 Μαρτίου, αλλά και τις επώνυμης συλλογής του ακριβώς μετά! Επίσης συνελήφθει μόνος του, με πολλούς μάρτυρες να επιβεβαιώνουν την βιαιότητα της φραστικής αυτής επίθεσης.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για απομάκρυνση του από head designer του οίκου Dior, κάτι που ενώ μου φαντάζει υπερβολικό ως τιμωρία από την άλλη με βάζει σε σκέψεις για το πόσο σοβαρό τελικά ήταν το επεισόδιο και από πού ορμώμενος ένας τόσο ήρεμος και ταλαντούχος επαγγελματίας ξέσπασε τόσο βίαια με τέτοιες ολέθριες συνέπειες.

Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα, αλλά ολική απομάκρυνση από τον οίκο Dior, χωρίς προηγούμενη αφορμή είναι βαριά τιμωρία ,πολύ ξαφνική και ιδιαίτερα περίεργη .