H Anna Dello Russo ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο μουσικό βίντεο για τη συνεργασία της με την H&M

H Anna Dello Russo ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο μουσικό βίντεο για τη συνεργασία της με την H&M

Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της και το περσινό teaser μάλλον μας περιμένουν εκπλήξεις

Το γνωρίζουμε μήνες τώρα, το γεγονός ότι η fashion editor της ιαπωνικής Vogue Anna Dello Russo έχει σχεδιάσει μία σειρά αξεσουάρ σε συνεργασία με το Σουηδικό label H&M. Προκειμένου να προωθήσει τη σειρά της, έβγαλε πέρυσι ένα home-made music video με τίτλο Fashion Shower.

Η θεά της μόδας προβάρει πείρεγες ασκήσεις και ασυνήθιστες κινήσεις με ένα outfit αρκετά εξεζητημένο που όμως στην περίπτωσή της δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση μιας και η DelloRusso είναι μία από τις πιο τρελλές προσωπικότητες του χώρου. Το πλήρες βιντεάκι τράβηξαν οι Mert Alas και Marcus Piggott, και αυτό που εντυπωσιάζει είναι η απίστευτη ευλυγυσία της. Η συλλογή της για τα H&M αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 4 Οκτωβρίου και το πλήρες βίντεο λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει άυριο ή το αργότερο μεσα στην εβδομάδα.

Η Anna δήλωσε μάλιστα πως θέλει να εγκαταλείψει το χώρο της μόδας και να γίνει τραγουδίστρια εκδίδοντας ολόκληρο άλμπουμ. Η επιρροή της στο χώρο της μόδας είναι μεγάλη και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι ετοίμασε!

Διαβάστε ακόμη:

H Miranda Kerr φωτογραφίζεται για το T magazine από τον Orlando Bloom!

Σκανδαλώδες; Οι ήρωες του Disney μεταμορφώνονται σε ανορεξικά μοντέλα για τα Barneys!

To νέο United Colors of Benetton Pin Up Denim υπόσχεται γλουτούς στα ουράνια!