H Azealia Banks μας ταξιδεύει πίσω στο 1991 και τα σπάει!(βίντεο)

H Azealia Banks μας ταξιδεύει πίσω στο 1991 και τα σπάει!(βίντεο)

Το it girl της μόδας και των charts έγινε viral μέσα σε δύο μέρες

Η θεά της r'n'b από το Harlem Azealia Banks ταράσσει τα νερά στη μουσική βιομηχανία εδώ και μήνες με το απίστευτο look της, το chic στυλ και τους καυτούς της στίχους σε συνδιασμό με δυναμικά beats. H hype-queen όπως λέγεται όταν δεν προκαλεί αντιδράσεις και αίσθηση- όπως στο τελευταίο εξώφυλλο του Dazed & Confused Σεπτεμβρίου το οποίο απαγορεύτηκε σε 7 χώρες- σαρώνει!

Μετά την φωτογράφισή της να φουσκώνει ένα ροζ προφυλακτικό κάνοντας τη γνωστή χειρονομία και την εμφάνισή της στην φθινοπωρινή καμπάνια T by Alexander Wang, η Azealia Banks κυκλοφορεί το νέο της EP 1991, το οποίο με 2 μέρες μόνο στο YouTube, έχει σπάσει ρεκόρ views. H μανία με το στυλ και τη μουσική των 90′s ανεβάζουν τη θερμοκρασία και η τραγουδίστρια κυριολεκτικά τα σπάει με το στυλ της.

Αυτό που πολλοί χαρακτηρίζουν- και ίσως όχι άδικα- ως αντικαταστάτρια της αδικοχαμένης Aaliyah τα δίνει όλα με μία δόση από Express Yourself αισθητική της Madonna, φορώντας το νέο κραγιόν της MAC, μιας και είναι μούσα και αυτής της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιας διάσημης star το εξώφυλλο απαγορεύτηκε σε εφτά χώρες;

Azealia Banks: το νέο πρόσωπο του Alexander Wang

Azealia Banks: είναι το νέο «it» κορίτσι της μόδας;