Μετά το κρεατο-φόρεμα της Lady Gaga έρχεται το φόρεμα από… σούσι

Μετά το κρεατο-φόρεμα της Lady Gaga έρχεται το φόρεμα από… σούσι

Τουλάχιστον αν πεινάσεις κατά τη διάρκεια της μέρας, μπορείς να τσιμπήσεις λίγο ποδόγυρο.

Το 2010, η Lady Gaga είχε αφήσει εκατομμύρια θεατές των MTV Video Music Awards με το στόμα ανοιχτό (δεν είχε γίνει ακόμα προβλέψιμη, τότε) κάνοντας την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί μέσα σε ένα φόρεμα αποκλειστικά φτιαγμένο από ωμές σπαλομπριζόλες.

Δύο χρόνια μετά, και ενώ πιστεύαμε πως τα είχαμε δει όλα πλέον, ένα νέο φαγώσιμο φόρεμα έρχεται να κάνει την εμφάνισή του. Αυτή τη φορά όμως όχι από την γραφική Lady, αλλά από έναν νεαρό πτυχιούχο του θρυλικού Central Saint Martin's College of Art and Design, ονόματι George Nemsadze, ο οποίος προτίμησε μια πιο υγιεινή και οικολογική προσέγγιση στο θέμα και έφτιαξε ένα φόρεμα από σούσι.

Για την ακρίβεια, το εντυπωσιακό φόρεμά του είναι φτιαγμένο από 50 φύλλα πράσινου φυκιού που χρησιμοποιείται για το τύλιγμα του σούσι (nori) πιεσμένα μαζί με μεταξένια οργάντζα. Ο σχεδιασμός συνδυάζει γεωμετρικά σχήματα και στρατηγικά τοποθετημένες διαφάνειες και το τελικό αποτέλεσμα μόνο καλαίσθητο και αναπάντεχα κομψό μπορεί να χαρακτηριστεί -παρότι εντελώς ανορθόδοξο.

Ο Nemsadze δημιούργησε το φόρεμα σε συνεργασία με το πανασιατικό εστιατόριο Chino Latino, με σκοπό να σηματοδοτήσει έτσι την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, η οποία ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου. Το φόρεμα, για όσους λάτρεις της μόδας (ή και του σούσι) τύχει να βρεθούν εκείνες τις μέρες στη βρετανική πρωτεύουσα, θα εκτίθεται στο lobby του εστιατορίου του Park Plaza Riverbank μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ο οίκος Lanvin μας κερνάει μακαρόν με την υπογραφή του

Margaret Thatcher: Τα ρούχα της Σιδηράς Κυρίας της Βρετανίας σε δημοπρασία

Alexander Wang: Δείτε τι θα κρατήσουμε αυτή τη σεζόν!