Σπύρος Χριστόπουλος: ένας Έλληνας στο γερμανικό Interview

Σπύρος Χριστόπουλος: ένας Έλληνας στο γερμανικό Interview

H ελληνική ομορφιά διαπρέπει στις σελίδες του γερμανικού Interview που κυκλοφορεί (και όχι μόνο).

Ποιος είπε πως το modeling τελειώνει λίγο πριν τα τριάντα; Ποιος είπε πως η ελληνική ομορφιά είναι passé; Ο Σπύρος Χριστόπουλος στα είκοσι εννιά του χρόνια αποδεικνύει πως διαθέτει τόσο την ομορφιά, όσο το ταλέντο και τον κατάλληλο χαρακτήρα για να διαπρέψει για πολλά πολλά χρόνια (ακόμη και όταν τα μούσια φύγουν από τη μόδα).

Τον συναντήσαμε σε ένα φωτογραφικό studio λίγες ημέρες πριν, όπου ο Τάσσος Σοφρονίου λίγο πριν ταξιδέψει για τη Φλωρεντία όπου επιμελείται τα κοστούμια της παράστασης «Les Noces» τον φωτογράφισε για τον νέο lookbook της νέας knitwear «Tailor Made» συλλογής.

Τον διεθνή πλέον Σπύρο πρόσφατα απολαύσαμε στις σελίδες του τεύχους Σεπτεβρίου του γερμανικού Interview στο πλευρό της Bianca Balti φωτογραφημένο από τον up & coming Giampaolo Sgura, στο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού Stag, αλλά και στο τεύχος Σεπτεμβρίου του ισπανικού GQ φωτογραφημένο από τον Richard Ramos.

Ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη, ο Σπύρος που εκπροσωπείται από το πρακτορείο View Management σύντομα θα φιγουράρει στις σελίδες του κορεάτικου W σε άλλο ένα editorial διαφημίζοντας την ελληνική ομορφιά παγκοσμίως.

Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο και διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Θεοχάρης: o Έλληνας φωτογράφος με τη διεθνή καριέρα

To νέο διαφημιστικό του οίκου Dior θα έχει άρωμα Ελλάδας

Ποιο «Gossip Boy» έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα το Σάββατο μαζί με 3 Έλληνες μοντέλα;