Gap και McQ: ανακοινώθηκαν οι νέοι σχεδιαστές τους

Gap και McQ: ανακοινώθηκαν οι νέοι σχεδιαστές τους

Αλλαγές στο χώρο της μόδας.

Μέρα αλλαγών χθες για την εταιρία Gap αλλά και για τον οίκο McQ. Ανακοινώθηκαν οι νέοι επικεφαλείς τους που αναμένεται να δώσουν νέα πνοή σε αυτούς.

Η Gap για παραπάνω από ένα χρόνο μένει ακέφαλη χωρίς κάποιον στα ηνία της.Μέχρι, όμως, την πρώτη Οκτωβρίου που τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή και του εκτελεστικού αντιπροέδρου αναλαμβάνει η Rebekka Bay. Ο κόσμος της μόδας γνωρίζει την Rebekka από την προϋπηρεσία της τόσο στην θυγατρική της Η&Μ, COS, όπου τα κατάφερε αρκετά καλά μέχρι το 2011 όπου μετακόμισε στην δανέζικη Bruuns Bazaar. Τώρα αν και μέχρι στιγμής έχει ασχοληθεί μόνο με την αγορά της Ευρώπης καλείται να ανανεώσει την Gap που δραστηριοποιείται κυρίως σε Ηνωμένες Πολιτείες και να ανεβάσει τις πωλήσεις της που έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια.

Αλλαγές, όμως, και στον McQ, όπου υπό την επίβλεψη και την καλλιτεχνική διεύθυνση της Sarah Burton, ο πρώην σχεδιαστής του οίκου Pringle Alistair Carr, αναλαμβάνει χρέη head designer για την ανδρική σειρά. Με προϋπηρεσία στους Balenciaga, Marni και Chloé ο απόφοιτος της Central Saint Martins καλείται να δώσει νέα πνοή στην diffusion σειρά του βρετανικού οίκου.

Διαβάστε επίσης:

«Χασούρα» για την Pringle of Scotland

Άντζυ Καραντώνη: η Ελληνίδα της ιταλικής Vogue

Rihanna: και άλλο εξώφυλλο στη Vogue;