Elizabeth Hurley: Η παιδική swimwear σειρά της προκαλεί αντιδράσεις

Elizabeth Hurley: Η παιδική swimwear σειρά της προκαλεί αντιδράσεις

Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων αντιδρούν στο εγχείρημα του supermodel και ηθοποιού

Η Elizabeth Hurley, στο site της αποκαλεί την swimwear σειρά που η ίδια σχεδίασε για κορίτσια «ωραία» αλλά ένας σύλλογος για την προστασία των παιδιών φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη, αφού κατηγορεί την ηθοποιό και το brand της για «ανάπτυξη σεξουαλικής εικόνας στα μικρά κορίτσια».

Ο διευθυντής του μη- κερδοσκοπικού οργανισμού με αντικείμενο τα παιδιά, Kidscape, Claude Knight, δήλωσε στη DailyMail ότι «είναι πολύ ενοχλητικό να βλέπεις ακατάλληλα είδη σε αυτή την παιδική σειρά». Ο Knight επισημαίνει ότι κομμάτια όπως το «Mini Cha Cha Bikini» (ένα μπικίνι με λεοπάρ print) ή το «Collete Bikini» (ένα φούξια μαγιό τα κομμάτια του οποίου ενώνονται με μεγάλους, χρυσούς κρίκους και, όπως αναφέρεται στο site απευθύνεται σε «κορίτσια που θέλουν να φαίνονται μεγάλα») είναι υπερβολικά αποκαλυπτικά για μικρά παιδιά.

Η Siobhan Freegard, ιδρυτής του community Netmums, δήλωσε επίσης στη Daily Mail ότι γνωρίζει «κάποιες μητέρες που τις απασχολεί σεξουαλικότητα των παιδιών τους, και τρομοκρατούνται στην ιδέα ότι οι κόρες τους μπορεί να κυκλοφορούν σαν μικρές strippers». Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της Hurley ανέφερε ότι η σειρά, από εμπορικής πλευράς πηγαίνει «εξαιρετικά καλά», και πρόσθεσε: «Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι χρόνιοι πελάτες και αναφέρουν ότι τα παιδιά τους λατρεύουν τα σχέδια».

Διαβάστε ακόμα:
H Elizabeth Hurley έχει εμμονή με τους εξορκιστές
H Elizabeth Hurley πλησιάζει τα 50 και δηλώνει ευτυχισμένη
Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Elizabeth Hurley και Arun Nayar