H Alice Dellal γυμνή για το show της Pam Hogg!

H Alice Dellal γυμνή για το show της Pam Hogg!

Λίγα άφησε στην φαντασία το γνωστό μοντέλο...

Το 25χρονο μοντέλο και DJ, μούσα πολλών μεγάλων οίκων Alice Dellal, άφησε το κοινό της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου με το στόμα ανοιχτό. Η καλλονή εμφανίστηκε γυμνή... φορώντας μόνο μία ποδιά και αφήνοντας ακάλυπτη όλη την πίσω θέα της. Εντυπωσιακή αν μη τι άλλο!

Το εν λόγω outfit ανήκει στην ανατραπτική σχεδιάστρια Pam Hogg που συνηθίζει να προκαλεί σε κάθε πασαρέλα της. Το σύνολο απαρτιζόταν από την ποδιά, ένα καπέλο νοσοκόμας και πλατφόρμες. Το Freemasons' Hall κοκκάλωσε όταν είδε την Alice να γυρίζει πλάτη και πολλοί σίγουρα θα χρειάστηκαν πραγματική νοσοκόμα. Φυσικά δεν ήταν το μόνο σύνολο σε αυτή τη λογική. Αργότερα ξαναεμφανίστηκε με μαύρο διάφανο κρινολίνο με δύο λωρίδες από ασορτί chiffon να... καλύπτουν τα στήθη της. Το μοντέλο συνέχισε να επιδεικνύει την όπισθεν κερδίζοντας εν τέλει πολλά χειροκροτήματα.

Η αγαπημένη μούσα του Mario Testino, που είχε τολμήσει να ξυρίσει πρώτη το μισό της κεφάλι το 2009 είναι λάτρης της punk κουλτούρας και ντράμερ σε μία ανερχόμενη μπάντα του Λονδίνου ονόματι Thrush Metal, την οποία έφτιαξε με 3 συμμαθήτριές της ενώ είναι και καταξιωμένη DJ. Όσο για την σχεδιάστρια, αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρισμένες cult προσωπικότητες της δεκαετίας του '80, επίσης μουσικός με punk επιρροές και video artist.

Διαβάστε ακόμη:

H Alicia Keys σχεδιάζει για τη Reebok

Η εμφάνιση σοκ της Vivienne Westwood στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και όχι μόνο!

Marc Jacobs Resort 2013: Η ομορφιά είναι στις ατέλειες!