Μετά το λεοπάρ, σειρά έχουν τα αστέρια για τους Dolce & Gabbana

Μετά το λεοπάρ, σειρά έχουν τα αστέρια για τους Dolce & Gabbana

Το ιταλικό δίδυμο, Domenico Dolce & Stefano Gabbana, παρουσίασε χθες τη γυναικεία συλλογή του για τον επόμενο χειμώνα.

Οι Dolce & Gabbana αντικατέστησαν τα λεοπάρ και φλοράλ prints που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα στις συλλογές του με αστέρια. Σε όλη τη γυναικεία τους συλλογή που παρουσίασαν χθες στο Μιλάνο στo πλαίσιo της εβδομάδας μόδας του Μιλάνο, τα αστέρια ήταν παντού: πάνω σε βραχιόλια, σε τσάντες, σε σκουλαρίκια και τυπωμένα σε μεταξένια φορέματα.

Χθες όμως δεν είδαμε μόνο αστέρια. Είδαμε και πολλές πούλιες και πολύτιμες χάντρες, αλλά όχι μόνο. Το ιταλικό δίδυμο ενίσχυσε την τάση του ανδρόγυνου δίνοντας μια ιδιαίτερη δυναμική στο show ντύνοντας κορίτσια με κοστούμια, ανδρικά σορτς και παπούτσια.

Απ' τη μια λοιπόν είχαμε θηλυκά ντυμένα με σιφόν και μετάξι και από την άλλη κορίτσια-αγορίτσια με ανδρικά πουκάμισα, tuxedos και ανδρικά σορτς να περπατούν πλάι πλάι και στο τέλος σαν ζευγάρια να φεύγουν από την πασαρέλα όλα μαζί.

Εν τέλει πάντως νομίζω πως τα παλτό με τις γούνινες λεπτομέρειες και τα πιο περίτεχνα με τις πολύτιμες πέτρες, είναι αυτά που θα φορεθούν από αυτή τη συλλογή περισσότερο. Όσον αφορά τις κοντές κάλτσες μέχρι τη μέση της γάμπας δεν πείστηκα ότι μου αρέσουν.

Δείτε το βίντεο με το show των Dolce & Gabbana και τις προτάσεις τους για τον επόμενο χειμώνα.