Τι εσώρουχα μας προτείνει η Oysho για το φθινόπωρο;

Τι εσώρουχα μας προτείνει η Oysho για το φθινόπωρο;

Δείτε χουχουλιάρικες και ρομαντικές προτάσεις για cosy στιγμές και όχι μόνο

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα χρειαστεί κάθε κορίτσι. Μια σειρά που περιλαμβάνει άνετα και όμορφα εσώρουχα καθώς και πλεκτά. Η Oysho που εδώ και χρόνια κερδίζει πόντους στην εκτίμησή μας φαίνεται να καταλαβαίνει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και φέρνει στη νέα σεζόν μία αφθονία φορέσιμων και άνετων εσωρούχων και αξεσουάρ που δεν υστερούν σε καμία περίπτωση στο στυλ. Κανείς δεν πρέπει να θυσιάζει το στυλ και την καλαισθησία του προκειμένου να αισθάνεται άνετα, όταν μπορεί να τα έχει και τα δύο.

Η συλλογές του brand ανανεώνονται με γρήγορους ρυθμούς ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Αρχικά κάθε κορίτσι μικρότερο ή μεγαλύτερο θα μπορέσει να ανανεώσει την underwear γκαρνταρόμπα του με μερικά fun, sexy και θηλυκά κομμάτια. Εκτός από τα εσώρουχα, τα homewear κομμάτια και τις πιτζαμούλες δεν λείπουν τα casual ρούχα και αξεσουάρ όλα πάντα σε τιμές που μας κάνουν να χαμογελάμε και να μην το σκεφτόμαστε πολύ!

Aν αναρωτιέστε τι επιφυλάσσει η Oysho για την κρύα σεζόν που έχει πατήσει ήδη το πόδι της στην καθημερινότητά μας, ας ρίξουμε μαζί μία ματιά στο lookbook για να πάρουμε μία γεύση. Εσώρουχα που εμπνέουν ανεπιτήδευτο αισθησιασμό από υλικά όπως helanca, plumeti, γάζα και σατέν.. ντύνονται με παστέλ αποχρώσεις και τονίζονται με γκρι και μαύρο μειώνοντας το εφέ της αθωότητας και προσθέτοντας γοητεία και στυλ. Οι τόνοι που θυμίζουν έντονα sorbet αποχωρούν σιγά σιγά και αντικαθίστανται από σοφιστικέ γήινες και κλασικές, βασικές αποχρώσεις που ταιριάζουν περισσότερο με τον φθινοπωρινό καιρό ενώ την ηρεμία σπάει το μουσταρδί, το μπλε της μελάνης και το βαθύ πράσινο.

Όσο για πιτζάμες, μεγάλη ποικιλία από χαλαρά και άνετα κομμάτια με ιδιαίτερα εμπριμέ μας περιμένει για να διαλέξουμε. Πλέον μπορούμε να κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι χωρίς να αποχωριζόμαστε τα τελευταία trends. Τα πιο χειμωνιάτικα πλεκτά υποδέχονται το angora, το cashmere και το plush σε ροζ, βουργουνδί και γκρίζα κατά βάση με αδυναμία σε masculine-inspired ή αφηριμένα prints που κρύβουν μία υποψία και κάτι παραπάνω ανδρόγυνων στοιχείων.

Διαβάστε ακόμη:

Οι πιο stylish προτάσεις για τη νέα σεζόν έρχονται από τη σειρά TRF της ΖARA!

Τι προτείνει η Zara για φθινόπωρο-χειμώνα 2012-2013;

Trend Alert: Τα πιο ωραία wedge sneakers που βρήκαμε στα Nak