Ηot right now: Tο lookbook Oκτωβρίου της Zara!

Ηot right now: Tο lookbook Oκτωβρίου της Zara!

Masculine chic προτάσεις που θα σας απογειώσουν

Zara και να καίει, είναι το σλόγκαν του φετινού φθινοπώρου, με τόσα πραγματικά υπέροχα και καλαίσθητα κομμάτια που διαδέχονται το ένα μετά το άλλο τα webpages του φθινοπωρινού lookbook. Ο μήνας Οκτώβριος, λοιπόν, έρχεται σαν ακόμη μία ευχάριστη έκπληξη για την νέα σεζόν- και αυτό ακριβώς είναι που μας κάνει να αγαπάμε τόσο το απόλυτο high street brand: η συνεχής ανανέωση.

Το ισπανικό brand παρουσιάζει την τελευτάια του συλλογή γεμάτη cool κομμάτια που μπορούν εύκολα να μας σώσουν από το πρωί ως το βράδυ με τον πιο chic τρόπο. Ο χειμώνας απαιτεί layering και η Zara μας εισάγει στο κλίμα ομαλά και stylish με μοναδικούς συνδυασμούς που θα κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν σε κάθε βήμα μας. Πολυμορφικά κομμάτια και φορέσιμα. Πρακτικά, κλασικά και μοντέρνα μαζί σε καλές τιμές κάτι που τα κάνει τοπ επιλογές ακόμη και για την πιο απαιτητική fashionista.

Εκφράζοντας μία λατρεία προς την παραλλαγή, το ανδρόγυνο στοιχείο και τα γεωμετρικά κοψίματα σε διάφορα μήκη, το lookbook της Zara για τον Οκτώβριο του 2012 μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας τόσο για τα office looks, όσο για τα ραντεβού. Κοντά παλτό, σακάκια, ασύμμετρα t-shirts, λευκά τοπ με διαφάνειες, παντελόνια με studded ζωνάκια, πολύ jacquard, κεντημένα μπλουζάκια, δαντελένιες peplum μπλούζες, ολόσωμες φόρμες, sexy φορέματα, ιδιαίτερα parkas, και αμέτρητα αξεσουάρ. Πάρτε μία γεύση ξεφυλλίζοντας την photo gallery...

Διαβάστε ακόμη:

O Δημήτρης Αλεξάνδρου στο Lookbook της Zara

Τι εσώρουχα μας προτείνει η Oysho για το φθινόπωρο;

Οι πιο stylish προτάσεις για τη νέα σεζόν έρχονται από τη σειρά TRF της ΖARA!

Τι προτείνει η Zara για φθινόπωρο-χειμώνα 2012-2013;