Δύο μεγάλες σχεδιάστριες μόδας δημιουργούν οικολογικά!

Δύο μεγάλες σχεδιάστριες μόδας δημιουργούν οικολογικά!

Για το μεγάλο project της Lipton

Το Lipton Sun Tea, η πιο cool πρόταση για αυτό το καλοκαίρι, ήταν χορηγός της πρωτότυπης και άκρως οικολογικής επίδειξης μόδας DoItEco, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας. Oι γνωστές σχεδιάστριες δημιούργησαν φορέματα από οικολογικά υλικά- οργανικό μετάξι- ενώ χρησιμοποίησαν το τσάι για να δώσουν χρώμα και έμπνευση στα υφάσματα. Οι δημιουργίες της Victoria Kyriakides και της Ορσαλίας Παρθένη έκλεψαν την παράσταση ανάμεσα σε πολλούς σχεδιαστές- κάτι που θα καταλάβετε βλέποντας τις εικόνες!

Κορυφαίοι Έλληνες και Κύπριοι σχεδιαστές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους από βιολογικά υλικά. Για το Lipton, η στήριξη της εκδήλωσης αυτής ήταν μια ακόμη δράση συνεπής με τη μακροχρόνια περιβαλλοντική και κοινωνική του ευαισθησία, χαρακτηριστικό παράδειγμα της οποίας αποτελεί το πρόγραμμα αειφορίας στις φυτείες τσαγιού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευτυχία Γατοπούλου, Υπεύθυνη του Lipton για την Ελλάδα και την Κύπρο, «Μέσα από το πρόγραμμα αειφορίας και τη συνεργασία με τη ΜΚΟ Rainforest Alliance, το Lipton εξασφαλίζει στις φυτείες τσαγιού προστασία του εδάφους, καλή διαχείριση του νερού και φροντίδα για τα τοπικά δάση και τα ζώα. Ταυτόχρονα, φροντίζει για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των ίδιων των καλλιεργητών και των οικογενειών τους».

Η Γενική Διευθύντρια της διοργανώτριας εταιρίας, Ally, Νόπη Ρωμανίδου, συμπληρώνει «Σήμερα, τα mega brands όπως το Lipton συμβαδίζουν και ζουν την σύγχρονη καθημερινότητα, αγκαλιάζουν τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες και συνδράμουν στη διάδοση των τάσεων αυτών έμπρακτα μέσω της βιομηχανίας της μόδας και της νέας, οικολογικής αισθητικής. Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Unilever και το Lipton Sun Tea για την άψογη συνεργασία.»

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε όταν δημιουργικοί καλλιτέχνες και μεγάλα brands ενώνουν τις δυνάμεις τους προάγοντας την οικολογία!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη νέα συλλογή Staff Jeans μέσα από μία hot φωτογράφιση στο Λονδίνο!

Ποιο διάσημο τοπ μόντελ έγινε η μούσα των αδελφών Kardashian;